Elster Open Jeugdtoernooi 2024

De inschrijving voor ons Elster Open Jeugd Toernooi 2024 staat weer open voor KNLTB jeugdleden in Groen en Jeugd 11-12 jaar, 11-14 jaar en 13-17 jaar.

De opzet van het toernooi is net als vorig jaar compact en zal gepland worden over 4 speeldagen. We starten op donderdag 4 juli en op zondag 7 juli worden de finales gespeeld. Dit betekent dat er weer volop gespeeld gaat worden in het weekend en dat deelnemers meerdere partijen op een dag zullen gaan spelen.

Doe mee en schrijf je snel in!! Inschrijven is mogelijk via

Elster Open Jeugd Toernooi 2024 | MijnKNLTB

Je kunt je inschrijven t/m vrijdag 21 juni, waarbij geldt vol is vol. Deelname aan het toernooi gaat op volgorde van inschrijving. Wil je dus zeker zijn van deelname aan het Open Jeugd Toernooi wacht dan niet te lang met inschrijven.

Je kunt je ook inschrijven via de link op de homepage van de website van ETV de Helster.

De inschrijfkosten voor deelname aan het Open Jeugd Toernooi bedragen € 9,00 per deelnemer per onderdeel. Je kunt je voor maximaal 2 onderdelen inschrijven en daarbij maximaal 1 verhindering opgeven op de donderdag of de vrijdag. Voor deelname aan een dubbelonderdeel geldt maximaal 1 verhindering per koppel. In het weekend dien je beschikbaar te zijn om overdag wedstrijden te spelen, verhinderingen opgeven in het weekend is niet mogelijk.

Heb je vragen over het toernooi, stuur dan een mail naar openjeugdhelster@gmail.com  

We willen al onze jeugdleden in Groen en Geel graag verwelkomen en gaan er weer een prachtig toernooi van maken.

Wacht niet langer, schrijf je in!

Commissie Open Jeugd Toernooi

Miranda Timmers

Frieke Ortmans

Eric de Groot

Mick Willemsen

Ronny Vloet