Na de zomerbreak heeft de Worldtour in september een vervolg gekregen. Er zijn nieuwe afdelingen gevormd en de kids hadden er weer zin in! Op 6 september verwelkomden wij twee oranje afdelingen op ons park: zo’n 40 kinderen van diverse verenigingen speelden singles, dubbels en mix potjes.

Enthousiaste kids

In oktober hadden we maar liefst 70 enthousiaste kids op het park. Op baan 1 t/m 4 speelde een afdeling oranje met twintig kinderen en op de banen 5 t/m 9 vijftig kids van de afdelingen Rood 1 en Rood 2. Waar Oranje wederom spannende singles en dubbels speelde, draaide het bij Rood om de singles. De kids werden in twee teams gesplitst, die onderling tegen elkaar speelden. De uitslag werd bepaald door het aantal gewonnen wedstrijden bij elkaar op te tellen. De strijd was heftig, maar uiteindelijk bleken de verhoudingen in evenwicht.
November beloofde een uitstekende afsluiting, met fantastisch weer. Helaas was de opkomst magertjes vanwege de herfstvakantie. Desalniettemin hebben de 7 kanjers die aanwezig waren, leuke potten tegen elkaar gespeeld.

Dankjewel!

We kijken terug op een geweldig jaar. De organisatie van de Worldtour bedankt dan ook alle kids voor hun inzet en enthousiasme en hoopt iedereen in maart 2016 weer terug te zien!

Groetjes,

Marleen en Martijn