Vernieuwde Jeugd Sport Commissie (JSC)

JSC presenteert zichzelf en de voorjaarscompetitie.

Donderdag 21 maart 2019 heeft de Jeugd Sport Commissie een informatieavond gehouden over de gang van zaken in de jeugdcompetities. Een uitgelezen mogelijkheid om ook de nieuwe commissieleden te presenteren!

Voorzitter Bert Pik is per 1 januari 2019 gestart: “Ik heb geen echte verenigingservaring en ben vooral betrokken bij de club als vader van Jochem Schoonderwaldt, actief in Oranje 1. Toch zet ik me graag in om de jeugdcommissie in goede banen te leiden en om het tennissen voor de jeugd zo leuk en uitdagend mogelijk te houden.”.

Ook voor de Tenniskids (Rood & Oranje, de kinderen tot ca. 10/11 jaar) hebben we een nieuwe functionaris; Linda Lentjes: “De oproep van de club om te komen ondersteunen haalde me over om ook een steentje bij te dragen. Met mijn eigen dochter actief in de Rode competitie wil ik er graag voor zorgen dat alles voor Rood en Oranje soepel verloopt en de kinderen maximaal plezier beleven aan het tennis.”.

Voor de Groene competitie en de Gele competitie neemt Coos van der Togt (bestuursvoorzitter) het stokje van verenigingscompetitieleider (VCL) tijdelijk over van Fedor Dullaert. Hoewel Coos de rol met veel liefde invult, is zo’n dubbelrol binnen de club best een opgave. Voor de rol van VCL zijn we dan ook op zoek naar een definitieve invulling.

In een presentatie (hier na te lezen) zijn de aanwezigen meegenomen in de jeugdactiviteiten dit jaar en de gang van zaken van de verschillende jeugdcompetities. Belangrijkste aanpassing is dat de Groene competitie inmiddels ook een KNLTB competitie is, waardoor de leden zich zelf moeten inschrijven. Net zoals dat bij de Gele competitie al langer geldt. Voor de Rode & Oranje competitie (voorheen World Tour) geldt dat de leden automatisch ingeschreven worden.

De inschrijvingen voor de voorjaarscompetities zijn geweest en ETV De Helster heeft weer een mooi deelnemersveld in de verschillende categorieën.

Kijk ook op de JSC pagina voor meer informatie over de activiteiten en de commissieleden. We zijn altijd op zoek naar ouders of oudere jeugdleden die op welke manier dan ook een rol willen spelen voor de commissie. Ben je benieuwd of je ergens mee kan helpen? Mail dan naar jeugd@etvdehelster.nl en we nemen contact met je op!