De Vereniging Senior Plus Event, het 7e 1-dag tennistoernooi ETV de Helster is opnieuw zeer geslaagd.

Op donderdag 7 juni 2018 is op ons park het toernooi gespeeld. Het door de KNLTB goedgekeurde toernooi stond open voor 50+ met speelsterkte 6, 7, 8/9. Gespeeld is met vaste partner voor een van de onderdelen HD, DD of GD.

Met maar liefst 12 banen vol behoort dit toernooi bij de grootste eendags-tennistoernooien van Nederland. 96 deelnemers hebben zich hiervoor ingeschreven. Deelnemers komen uit Elst en omgeving, o.a. uit Leuth, Duiven, Millingen, Elden, Doornenburg, Driel, Bemmel, Oosterhout, Nijmegen, Beek, Arnhem en Rebounce, Heteren, Bemmel en ook uit Schiedam! Geweldig dat zoveel tennisverenigingen zich hebben aangemeld.

Na aanmelding bij de wedstrijdtafel was er koffie/thee met een petit fours. Om 10.00 uur begon de eerste ronde wedstrijden. Vanwege het warme weer hebben we dit jaar 3x 45 minuten gespeeld en 75 minuten pauze gehouden. Aan de verhitte hoofden te zien na de partijen was dit een goede keuze.

De lekkere soep en de heerlijk belegde broodjes werden gesponsord door Café Restaurant De Vereniging aan de Dorpsstraat te Elst.

Appeltje voor de dorst werd gesponsord door Streekwinkel de Lingegaerdt aan de Molenstraat te Elst.

Foto’s werden gemaakt door onze G-tennisster Jessica Wijnholds.

Er was daarna tijd om nog wat te drinken en gezellig na te kletsen. Het was een mooie, tropische en gezellige sportieve dag, zonder grote ongelukjes.  BEDANKT  sponsoren, fotografe en natuurlijk alle deelnemers en niet te vergeten personeel achter de bar.  Zonder jullie allen hadden wij de dag niet kunnen organiseren.

Wij hopen jullie volgend jaar weer te zien,  en noteer alvast de datum donderdag 6 juni 2019.

Toernooicommissie:

Els Plant, Gonny van der Waal, Piet Riemens en Hana Nobels