De wintercompetitie is alweer afgelopen.
Deze mixcompetitie wordt in 2 delen en op 2 verschillende avonden (maandag en woensdag) gespeeld.  Het eerste deel is voor de Kerst afgerond. Het tweede deel is half maart afgelopen.  Afhankelijk van het aantal deelnemers worden 7 tot 8 wedstrijden per deel gespeeld. Wij adviseren om het reglement te lezen waar o.a. vermeld is dat bij de stand 5-5- EEN TIE BREAK DIENT TE WORDEN GESPEELD !

Omdat door sneeuw uitgevallen wedstrijden niet zijn ingehaald, tellen de eindstanden van de woensdagavond niet mee voor de indeling van volgend jaar: zij geven een vertekend beeld.

Wedstrijdoverzicht, uitslagen en standen van het TWEEDE DEEL Wintercompetitie 2018/2019:

MAANDAG

DEELNEMERS

WOENSDAG

DEELNEMERS
Poule A-B Poule A-B
Poule C Poule C-D
BAANSCHEMA BAANSCHEMA
Baan 1-7 Baan 1-8
Wedstrijdoverzicht, uitslagen en standen van het EERSTE DEEL Wintercompetitie 2018/2019:

MAANDAG

DEELNEMERS

WOENSDAG

DEELNEMERS
Poule A-B Poule A-B
Poule C Poule C-D
BAANSCHEMA BAANSCHEMA
Baan 1-7 Baan 1-8

Door de nieuwe privacyregels kunnen we de telefoonnummers van de deelnemers niet meer op de site publiceren. Ze staan wel op de overzichten in het paviljoen.

De speeltijden zijn 19:30 en 20:45. Per baan worden 2 partijen op 1 avond gespeeld en voor die partijen is in principe 5 kwartier uitgetrokken. Er worden 2 sets gespeeld met een evt. tiebreak bij de stand 5-5.

Let op! Op woensdag 3 en 24 oktober gelden afwijkende speeltijden. Een groot aantal banen is dan in gebruik voor tennislessen. Na afloop van de vrijdagavond Najaarscompetitie (vanaf november) worden de tennislessen verplaatst. Om die reden wordt er op deze twee woensdagavonden in drie rondes gespeeld op minder banen.

Om een goede doorstroming te krijgen met dit strakke schema, moet iedereen minimaal 15 minuten voor de geplande starttijd speelklaar aanwezig zijn zodat gelijk na afloop van de vorige partij gestart kan worden met de volgende. Op naleving van het reglement zal strenger worden toegezien. De wedstrijden moeten op de betreffende dag gespeeld worden anders krijgen beide teams geen punten. Kan één van beide teams niet spelen dan heeft dit team met 6-0 6-0 verloren.