Clubkampioenschappen Heren en Damesdubbel: inschrijving geopend!

Na alle competities, eendagstoernooi, geslaagd 40+ event en het Elster Open kunnen de echte Diehards zich van 29 augustus tot 9 september gaan mengen in de strijd om de Dames- en Herendubbel titels in de verschillende categorieën. In dit 40ste jaar van de clubkampioenschappen hopen we weer op een grote deelname. Dit zowel van de mensen die (bijna) ieder jaar meedoen als nieuwe gezichten. We mikken op competitiespelers, veteranen, jeugdleden die net de overstap naar de senioren (competities) hebben gemaakt, beginnende tennissers, kortom iedereen die zich als koppel wil meten met anderen in dezelfde speelsterkte. Een leuke manier om nieuwe tenniscontacten te leggen en je eigen wedstrijdhardheid te testen en/of verder te ontwikkelen. Dit alles kan natuurlijk met een vaste vertrouwde dubbelpartner of juist iemand met wie je nog niet eerder hebt samengespeeld.

Vorig jaar was er een aparte poule heren 65+ (op verzoek van ons bloeiende seniorensegment), met 4 deelnemende koppels. We hopen dit jaar op nog wat meer inschrijvingen, natuurlijk ook van de seniorendames… (in toernooi.nl is nog geen aparte categorie aangemaakt, gewoon op speelsterkte inschrijven en apart vermelden: 65+).

De inschrijving via toernooi.nl is inmiddels geopend. Tot 22 augustus kan worden ingeschreven. We hopen dat de tropische temperaturen van deze zomer uitmonden in een weekje heerlijk tennisweer eind augustus en de eerste week van september. Op de maandag van de paardenmarkt worden geen partijen gepland. Zie voor het toernooireglement toernooi.nl

We rekenen erop dat binnen de verschillende tennisapp-groepen mensen elkaar zullen herinneren en aansporen mee te doen en op tijd in te schrijven in deze drukke vakantietijd….

Snel inschrijven dus!!