Competitie 2020 – belangrijke mededeling

Beste Leden,

De afgelopen weken hebben wij als bestuur samen met de betrokken vrijwilligers, ons gebogen over de mogelijkheden die wij als ETV de Helster hebben om de competitie vanaf september te kunnen faciliteren. Hierbij dienen we rekening te houden met de Corona regels die er zijn per 1 juli, maar bovenal de veiligheid voor onze vrijwilligers en tennissers.

De competitie betekent namelijk dat we met meer dan 100 personen tegelijk op het park en in het paviljoen kunnen zijn.

Wij zijn als bestuur tot de conclusie gekomen dat we met de huidige kennis en regels de veiligheid van onze vrijwilligers en tennissers niet kunnen waarborgen. We hebben nog wel overwogen om de mogelijkheden te gaan halveren, dus de helft van de teams gaan teleurstellen, maar hebben dit verworpen.

We gaan als ETV de Helster dus niet deelnemen aan de competities in het najaar. Dit geldt voor alle competities! En dus ook de VUT competitie in augustus en september! De enige uitzondering die we maken is voor de Tenniskids tot 12 jaar!

We gaan wel stimuleren dat onderlinge competities en wedstrijden, zoals bijvoorbeeld clubkampioenschappen opgezet gaan worden.

We gaan er van uit dat jullie begrip hebben voor de keuzes die wij als bestuur hebben gemaakt en ik ben graag bereid deze nader toe te lichten.

Coos van der Togt

Voorzitter