Oh wat hadden we toch weer een heerlijke dag op donderdag 6 juni.

Het was ons 8ste 50+ 1 –dagstoernooi en er hadden zich 100 mensen voor ingeschreven.

Om 9.15 druppelden de eerste mensen binnen en die konden eerst even lekker aan de koffie met gebak voordat om 10.00 uur de eerste wedstrijden begonnen.

En alles zat ook weer mee!

Zo was na een klein beetje miezer om 10.30 het weer droog en later op de dag werd het zelfs zonnig! zodat we weer lekker op het terras konden zitten. Het was 20 graden dus een heerlijke temperatuur om te tennissen. Gelukkig niet zo heet als vorig jaar toen we de wedstrijden in moesten korten vanwege de hitte.

Er waren hele spannende partijen bij! De een wat spannender dan de andere, maar iedereen kwam met een voldaan gevoel de stand doorgeven. We zagen veel mensen genieten van het tennissen en de gezelligheid. En er waren weer lekkere appels van streekwinkel “de Lingegaerd” . Die hadden ze ons toch maar mooi weer aangeboden.

En om 12.00 uur konden de eersten beginnen aan de voortreffelijke lunch die ons werd aangeboden door restaurant “de Vereniging”. Iedereen heeft heerlijk zitten smullen van de heerlijke soep, sublieme kroketten en de creatieve lekker broodjes. Gerard bedankt! En het fijne is dat hij met ons afgesproken heeft dat “de Vereniging” ons de komende 3 jaar op deze manier wil blijven sponsoren ! Voor iedereen vast fijn om te weten!

Toen iedereen 3 partijen van 1 uur gespeeld had volgde de prijsuitreiking om 16.30 uur en was er ook nog een verloting van 5 setjes hele fijne tennisballen. Altijd handig voor de tennissers onder ons …

Roxanne met haar team heeft ook weer heel goed voor iedereen gezorgd wat betreft koffie met gebak, drankjes, nootjes en die heerlijke bitterballen.

Hieronder staat een kleine impressie van onze leuke dag, alle foto’s, gemaakt door Jessica Wijnholds, kun je in het fotoalbum vinden.

Iedereen bedankt voor jullie aandeel bij deze geslaagde dag en hopelijk tot volgend jaar!

Hou het in de gaten : het wordt weer de eerste dinsdag in juni.

Tot dan,
Piet, Gonny en Els