Inschrijving ETVs Ladies day 2021

De inschrijving voor de ETVs Ladies Day 2021 staat open!

Na een jaar afwezigheid in verband met corona zijn wij blij dat we dit gezelligheidstoernooi op zondag 5 september weer kunnen en mogen organiseren.

Het toernooi staat open voor dames 18+ met speelsterkte 4, 5, 6, 7, 8 en 9. Gespeeld wordt met een vaste partner. Samen met jouw partner speel je over de hele dag drie wedstrijden van 45 minuten. In de pauze wordt er overheerlijke lunch geserveerd.

Gezellige dag en veel te doen

Doe mee met je vriendin, zus of moeder! We hebben naast tennis een leuk en gevarieerd nevenprogramma (beauty, mode, sieraden etc.) samengesteld. Op het Nieuwe Buren plein is van alles te beleven. Onze hoofdsponsor SuusSkin en subsponsoren ‘t Ploegje en Sport 2000 Snelders zijn aanwezig met een stand.

Het programma

De inloop is vanaf 9.30 uur. Er staat een kopje koffie, cappuccino of thee met iets lekkers voor je klaar. Hierna vindt er een gezamenlijke warming-up plaats. De eerste wedstrijdronde start om 10.30 uur en de laatste eindigt om 15.00 uur. We sluiten het programma af met een gezellige borrel. De borrelhapjes worden verzorgd door ETVs Ladies Day.

Aanmelden voor de Ladies Day

Je kunt je als koppel aanmelden. Deelname aan deze dag kost € 15,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie/cappuccino/thee met wat lekkers bij binnenkomst, de gezamenlijke warming-up, een overheerlijke lunch en borrelhapjes.

Net zoals in 2019 zetten we de inschrijving in eerste instantie open voor leden van ETV de Helster met één introducee. Vanaf augustus bekijken we of we het toernooi openstellen voor koppels buiten ETV de Helster.

 

Schrijf je tijdig in, want VOL = VOL

Zowel jij als jouw partner, dienen zich afzonderlijk in te schrijven. Let op: het moment dat de laatste persoon van het koppel zich inschrijft, geldt als inschrijvingsdatum. Dit leuke toernooi mag je niet missen, schrijf je meteen in via de button op de homepage!

Wij hopen dat je meedoet en wensen je alvast een fijne zomer!

Tot 5 september !?!

Met sportieve groet,

Het organisatieteam
Esther Foget, Jacobine Kersten, Joy Snijders, Annemarie van Tiel en Isabelle van Zadelhoff