Over twee maanden is het alweer zover. Dan staat het Open Jeugd Toernooi 2022 op het programma voor jeugdleden in Groen en Geel (11-14 jaar en 13-17 jaar).

Dit jaar zal de opzet van het toernooi iets anders zijn dan voorgaande jaren. Het toernooi duurt geen hele week meer, maar slechts 4 dagen. We starten op donderdag 7 juli en op zondag 10 juli worden de finales gespeeld. Dit betekent dat er volop gespeeld gaat worden in het weekend en dat deelnemers meerdere partijen op een dag zullen gaan spelen. De reden hiervoor is dat we graag een compact toernooi willen en kunnen blijven organiseren waarbij het voor onze vereniging een interessant toernooi blijft.

Dit jaar zal het toernooi een bijzonder feestelijk tintje krijgen vanwege het 50 jarig bestaan van onze vereniging, waarbij mogelijk leuke prijzen te winnen zijn door de deelnemers.

De inschrijving staat inmiddels open, schrijf je dus snel in!! Inschrijven is mogelijk via https://mijnknltb.toernooi.nl/

Je kunt je inschrijven t/m vrijdag 24 juni en vol is vol. Deelname aan het toernooi gaat op volgorde van inschrijving. Wil je dus zeker zijn van deelname aan het Open Jeugd Toernooi wacht dan niet te lang met inschrijven.

Je kunt je ook inschrijven via de link op de homepage van de website van ETV de Helster.

De inschrijfkosten voor deelname aan het Open Jeugd Toernooi zijn € 9,00 per deelnemer per onderdeel. Je kunt je voor maximaal 2 onderdelen inschrijven en kunt daarbij maximaal 1 verhindering opgeven op de donderdag of vrijdag. In het weekend dien je beschikbaar te zijn om overdag wedstrijden te spelen, verhinderingen opgeven in het weekend is niet mogelijk.

Heb je vragen over het toernooi, stuur dan een mail naar openjeugdhelster@gmail.com

We willen al onze jeugdleden in Groen en Geel graag verwelkomen en gaan er weer een prachtig toernooi van maken. Doe mee en schrijf je in!!

Commissie Open Jeugd Toernooi

Miranda Timmers

Frieke Ortmans

Eric de Groot

Ronny Vloet