Steun onze sponsors in deze tijd

Het zijn rare tijden, geen tennis, geen nazit op het terras of in het paviljoen. Zoals het nu uitziet ook geen competitie en toernooien. Corona raakt ons in het verenigingshart.

Corona heeft echter ook financiële consequenties voor o.a. veel bedrijven. Veel van de inkomsten liggen een lange tijd stil. Mogelijk ook voor onze sponsoren.Onze sponsoren, die ons vaak al vele jaren steunen, komen soms ook in zwaar weer. Het is nu de tijd om elkaar te steunen. Niet alleen sociaal en zorg-technisch maar ook inkomsten technisch.
Namens de sponsorcommissie willen we de leden van ETV de Helster vragen om onze sponsors te steunen in deze tijd. Wie dat zijn kan je terug vinden op de sponsorpagina. Deze sponsoren verdienen onze steun terug, zeker in deze vreemde tijd. Wat is er mooier om de vaak lokale ondernemers te helpen met het afnemen van producten of diensten die ze leveren zodat ze deze tijd allemaal kunnen overleven en langer verbonden kunnen blijven aan ETV de Helster! Kortom: koop een bon, koop spullen help of steun op een andere manier onze sponsoren!

Alvast bedankt namens onze sponsors
Wim Hendriks