Terugblik op het gezellige 40+ Event 2019!

Wederom een succesvol toernooi is helaas alweer voorbij. Het 40+ Event stond in week 28 op het programma. De commissie 40+ is in de voorafgaande maanden druk bezig geweest om er voor de 40+ en 55+ tenniss(t)ers in de regio weer een ontzettend gezellig toernooi van de maken. Aan de reacties van de deelnemers te horen is dat zeker gelukt.

Begin april mocht het draaiboek weer uit de kast. De commissieleden droomden nog even terug naar de succesvolle editie van het jaar ervoor, maar de voorzittershamer had de tafel nog niet geraakt of de taakverdeling was al klaar.

In relatief korte tijd waren alle voorbereidingen voor het toernooi getroffen. Waar we als commissie inzaten over het aantal deelnemers, bij de meeste toernooien zie je toch een terugloop, kwam zelfs dat goed en zagen we juist een kleine stijging in het deelnemersveld.

Tijd om het park aan te kleden. Dit jaar kleurde het park geel. Onze sponsor Jumbo Macleane verzorgde prachtige beachvlaggen, ballonstandaarden en een tuk tuk. Vanuit de commissie zijn wij erg blij met het enthousiasme waarmee John Macleane aan ons toernooi heeft bijgedragen.

De tenten van Easy Tent Verhuur stonden er ook weer prachtig bij, top geregeld Maurice Kniest. De groenploeg zorgde weer voor een zeer strakke uitstraling van de paden rondom de banen. En om het toernooi een nog gezelliger tintje te geven is ons park ook nog voorzien van nieuwe sfeerverlichting.

Op 8 juli kon het 40+ Event dan ook van start. Met zeer leuke, gezellige, sportieve maar ook zeker strijdlustige partijen werd het weekprogramma netjes afgewerkt. Na de partijen werden de deelnemers getrakteerd op heerlijke hapjes en was er volop plezier tijdens de nazit.

Zaterdag 13 juli was het alweer tijd voor de finales. Ondanks een kleine drup regen, kwam het zonnetje er steeds goed door en was het over het algemeen heerlijk tennisweer. Ook al vielen alle finalisten in de prijzen, als je toch in de finale staat dan wil je ook het hoogst haalbare. Dat blijkt wel aangezien er als laatste nog een partij op de baan stond die koste wat kost voor een derde set wilde gaan. Waarschijnlijk hadden de spelers geen weet van het overheerlijke buffet dat op hen stond te wachten.

Het buffet was weer prima verzorgd en wij willen daarvoor onze barmedewerkers nogmaals hartelijk bedanken. Iedereen heeft er weer geweldig van genoten.

Natuurlijk is er van alle finalisten nog een leuke groepsfoto gemaakt, Voor de overige foto’s verwijzen we jullie graag naar het fotoboek van het 40+ Event 2019.

Ons 40+ Event was voor ons weer een prachtig toernooi. We hopen alle deelnemers en supporters volgend jaar weer te mogen begroeten op ons park.

Namens de commissie 40+ tot volgend jaar!

René, Désirée, Nico, Dory, Maurice, Jeroen en Ronny