Het tweede deel van de wintercompetitie gaat weer van start!
Deze mixcompetitie wordt in 2 delen en op 2 verschillende avonden (maandag en woensdag) gespeeld.  Het eerste deel is voor de Kerst afgerond. Het tweede deel is half maart afgelopen.  Afhankelijk van het aantal deelnemers worden 7 tot 8 wedstrijden per deel gespeeld. Wij adviseren om het reglement te lezen waar o.a. vermeld is dat bij de stand 5-5- een tie break wordt gespeeld en dat om 23:00 uur de baanverlichting uit gaat. De stand die dan bereikt is, is de eindstand.
Er zijn problemen met het tonen van de schema’s op iPad en Iphone. We hebben daarom een aparte pagina gemaakt waarmee dit wel lukt.

Schema’s en indeling voor het tweede deel (voorjaar 2020):

MAANDAG

WOENSDAG

Indeling Indeling
Speelschema Speelschema
Alle schema’s op iPad / iPhone Alle schema’s op iPad / iPhone

Uitslagen van het eerste deel (voor de Kerst):

MAANDAG

WOENSDAG

Indeling Indeling
Speelschema Speelschema
Alle schema’s op iPad / iPhone Alle schema’s op iPad / iPhone

Door de nieuwe privacyregels kunnen we de telefoonnummers van de deelnemers niet meer op de site publiceren. Ze staan wel op de overzichten in het paviljoen.

De starttijden zijn 19:30 en 20:45. Let op: voor maandagavond gelden latere starttijden (20.00 & 21.15) voor banen 5, 6, 7 en 8. Kijk dus goed op het schema!

Per baan worden 2 partijen op 1 avond gespeeld en voor die partijen is in principe 5 kwartier uitgetrokken. Er worden 2 sets gespeeld met een eventuele tiebreak bij de stand 5-5.

Om een goede doorstroming te krijgen met dit strakke schema, moet iedereen minimaal 15 minuten voor de geplande starttijd speelklaar aanwezig zijn zodat gelijk na afloop van de vorige partij gestart kan worden met de volgende. Op naleving van het reglement zal strenger worden toegezien. De wedstrijden moeten op de betreffende dag gespeeld worden anders krijgen beide teams geen punten. Kan één van beide teams niet spelen dan heeft dit team met 6-0 6-0 verloren.