Clubkampioenschappen Enkel Jeugd 2011

In de week van ma. 14 t/m zo. 20 maart 2011 werden bij ons op het park de Clubkampioenschappen Jeugd Enkel gehouden. Er werd gespeeld in de categorieën JE/ME t/m 8, JE en ME t/m 10, JE en ME t/m 12, JE en ME t/m 14 en JE en ME t/m 17. Er deden in totaal 75 spelers mee.

In totaal waren er 87 inschrijvingen, dat betekent dat twaalf spelers zich hadden ingeschreven voor 2 categorieën.
Dagelijks werd er volop getennist op het park. Er waren 22 poules. In de categorie jongens t/m 14 was er ook een B-poule. In de poules werden 2 sets gespeeld en bij gelijke stand volgde een supertiebreak. Er kwam dus altijd een winnaar van de baan.
Na de poulewedstrijden volgde een afvalschema. In het afvalschema werd gespeeld om twee gewonnen sets.
Het weer werkte dit jaar goed mee. Vooral op de zaterdag en zondag was het volop genieten van de tenniswedstrijden en de zon natuurlijk. Er werden in totaal 182 wedstrijden gespeeld. Zondag werden de finales gespeeld.