Gelders Kampioenschap 2010

Op zaterdag 19 juni streden twee teams van ETV de Helster mee voor het Gelders Kampioenschap in Bennekom. Voor foto’s en meer informatie lees verder.
In april 2010 startte de voorjaarscompetitie tennis regio midden op de woensdag en zaterdag. Drie teams van ETV de Helster wonnen de poule en werden kampioen. Dat waren in de zaterdagcompetitie het team gemengd t/m 14 jaar en meisjes t/m 17 jaar. In de woensdagcompetitie was dat het team gemengd t/m 10.
De winnaars van de poule speelden daarna de vervolgwedstrijden voorjaarscompetitie Gelderland & Utrecht (midden).
Het team Helster 1 gemengd t/m 10, bestaande uit Sjors Postma, Maarten Kadijk, Emma Hendriks en Maaike Bekker, werd op woensdagmiddag 16 juni in de halve finale uitgeschakeld door Veenendaal 1.
De beide teams van de zaterdag bereikten de finales en speelden voor het Gelders Kampioenschap in Bennekom. ’s Ochtends om 9.15 uur werden de teams verwacht op het tennispark van TV Keltenwoud.
Het team Helster 1 gemengd t/m 14 (foto), bestaande uit Anna Dumoulin, Esmee Esselaar, Lisanne Dasselaar, Rene Koenders, Kaz Kolkman en Tim van der Doelen, speelde tegen Elden 1. Elden won nipt met 3-2.
Het team Helster 1 meisjes t/m 17 (foto),bestaande uit Tanja Mes, Danique van de Ven, Eefje Klein Kranenbarg, Liz van der Doelen, Jaimie Mombarg, Lisette Peters verloren van Wapenveld 1.
Na een lange tennisdag vertrokken de beide teams rond 19.15 uur huiswaarts met een beker van de KNLTB voor de behaalde tweede plaats op het Gelders Kampioenschap en een waardebon van onze vereniging. Er is ook een foto-impressie van de prijsuitreiking voor in het fotoboek gemaakt.
Al met een goede prestatie van de Elster teams.