beker

Commissie Clubkampioenschappen

Elk jaar organiseren wij voor de Senioren van de club Clubkampioenschappen Enkel, Gemengd Dubbel en Dames en Heren Dubbel. In het voorjaar worden de kampioenschappen voor de Enkel en Gemengd Dubbel georganiseerd. We beginnen dan met het Gemengd Dubbel toernooi in de eerste week en daar komt het Enkel toernooi in de tweede week bij met finales van beide toernooien in het laatste weekend. Een goede voorbereiding op de voorjaarscompetitie en andere toernooien die dan weer starten.

In het najaar worden Dames en Heren Dubbel kampioenschappen georganiseerd. In één week proberen we uit te maken wie de kampioenen van dat jaar zijn. De exacte data en inschrijftijden worden ruim van tevoren bekend gemaakt via deze website, Facebook en via posters en flyers in het clubhuis. Naast de organisatie van het toernooi zelf proberen wij er iets extra’s aan toe te voegen zodat leden en niet-leden de spelers komen aanmoedigen waarmee het clubgevoel versterkt wordt. Wij nodigen alle senior leden uit om mee te doen en de uitdaging aan te gaan zodat je jezelf clubkampioen in jouw speelsterkte kunt gaan noemen. De clubkampioen in de hoogste categorie Enkel krijgt een plaatsje in de eregalerij van de club.

De commissie bestaat uit de volgende personen:

Niels van Dongen, voorzitter
John Beijer
Teus van Capellen
Luc Corstens
Maud Elbers
Maxime Heijneman
Desiree Kessels-Sijben
Appie Peeters
Joris de Rijk
Anne Tap

Voor meer informatie, ideeën en tips kun je ons altijd aanspreken en zijn we bereikbaar via het emailadres: clubkamp@etvdhelster.nl

Inschrijven voor de Clubkampioenschappen kan op toernooi.nl