Maak kennis met seniorentennis 2023!

Voor alle senioren, dames of heren, van 45 tot 70 jaar die kennis willen maken met tennis wordt er bij Etv De Helster te Elst een kennismakingscursus (Clubfit) aangeboden door Thea ten Bosch (gediplomeerd tennislerares).

Vanaf maandag 15 mei 2023 start een vijf weekse tennis periode op maandagochtend, dinsdagochtend of woensdagochtend. Voor beginners worden de beginselen van het tennisspel getraind. Voor gevorderden zal er meer getraind worden op wedstrijdsituaties. De trainingen worden gegeven in week 20, 21, 22 (maandag 2de pinksterdag geen training), 23 en 24. In week 25 wordt een eventuele uitgevallen les ingehaald.

U kunt zelf kiezen voor 2 ochtenden op maandag, dinsdag, woensdag.  U krijgt per ochtend 1 uur tennisles in een groep van maximaal 8 personen. Daarna is er gelegenheid om gezellig na te kletsen onder een genot van een kopje koffie.

De kosten zijn € 150,00 voor 10 lessen. Materialen zijn aanwezig. De kosten worden geïnd door Tennisschool Tennis Inside. Lidmaatschap is niet nodig voor de clubfit periode van 5 lesweken.

Svp. Zelf zorgen voor gym of tennisschoenen met een glad profiel en een trainingspak of makkelijk zittende kleding.

Aanmelding ClubFit

 

antiSPAM