Het Racket: Karlijn Teunissen

Bedankt  Odie, voor het doorgeven van het racket aan mij.

Jammer dat we afgelopen vrijdagavond onze laatste wedstrijd in de najaarscompetitie hebben verloren. Gelukkig hebben we het altijd gezellig op de baan! Maar ook wanneer we van de baan afkomen, is het altijd een goede sfeer in ons team, samen met Liesbeth, Margreet en Reiny. De wijntjes en snacks gaan er altijd goed in. Vanaf het aankomende seizoen ga ik met een nieuw team trainen, waardoor ik helaas afscheid van jullie moest nemen. Maar ook via deze weg nogmaals: bedankt voor alle gezellige trainingen, competitieavonden, etentjes, enz. We gaan vast en zeker nog vaak met elkaar een balletje slaan!

Nog kort even over mij: mijn naam is Karlijn Teunissen, 28 jaar, en ik woon (sinds een paar maanden weer) in het mooie Elst. Na een paar jaar in Nijmegen te hebben gewoond, ben ik weer terug in het dorp waar ik ben geboren en waar ik sinds ongeveer 4 jaar tennis.

Samen met mijn nichtje Milika Marcelis (de vriendin van trainer Sven) ben ik destijds begonnen met tennissen. Ik had nog nooit een racket aangeraakt en het was dus ook zeker even wennen. Na een paar jaren veilig alleen getraind te hebben, ben ik ongeveer 2 jaar geleden begonnen met het spelen van wedstrijden. De eerste twee competities (zomeravond in de mix en vrijdagavond in de damesdubbel) waren meteen een succes; beide kampioen! Naast mijn drukke baan als HR Business Partner (personeelszaken) bij een IT-organisatie probeer ik zo vaak mogelijk op de baan te staan om te trainen, toernooitjes te spelen (met mijn andere nichtje Dinja Marcelis) en competitieavonden bij te wonen. Ik hoop de komende jaren nog veel te kunnen tennissen en steeds beter te worden, want het plezier in het tennissen heb ik helemaal gevonden!

Ik geef het racket door aan de altijd goedlachse en positieve Glenn Snelders, ook wel bekend als de toernooitijger!