Het racket: Lianne Bodenstaff

Jos, wat leuk dat je het racket aan mij hebt doorgegeven!

Ook ik heb goede herinneringen aan onze donderdagavondlessen bij Sven en al helemaal aan de uren daarna in de kantine. Het heeft er in ieder geval voor gezorgd dat ik doorgegaan ben met de lessen in de eerste jaren.

Ik ben Lianne Bodenstaff en ondertussen ruim vijf jaar lid van onze vereniging. Zeven jaar geleden ben ik samen met mijn man Andreas en onze kinderen Thomas (12), Jonathan (11) en Nora (8) in Elst komen wonen. Daarvoor hebben wij zo’n tien jaar in Enschede gewoond. Oorspronkelijk kom ik uit Assen, maar ik woon daar al niet meer sinds ik 18 ben: ik heb ook nog in Groningen, Zwolle en Utrecht gewoond, en mijn man komt uit Seligenstadt in Duitsland. In Elst voelen we ons helemaal thuis en we zijn dan ook niet van plan binnenkort weer te verkassen; wat een fijne mensen wonen er toch in dit fantastische dorp! Sinds de zeven jaar dat we hier wonen, heb ik al bij Rijnstate en AkzoNobel gewerkt, maar sinds september zit ik helemaal op mijn plek bij TenneT in Arnhem als lead enterprise architect.

Onze zoon Thomas was het eerste ETV de Helsterlid van ons gezin: hij is met zes jaar in de hal bij David gestart op woensdagmiddag. Ondertussen tennissen alle drie onze kinderen met heel veel plezier buiten (rood, groen en geel). Mijn man is de laatste van ons gezin die lid is geworden en daarmee tennissen wij dus allemaal. Zelf ben ik met lessen gestart bij Sven, maar inmiddels train ik bij David met het damesteam waarmee we ook aan de vrijdagavondcompetitie meedoen. Erg gezellig! Ik probeer naast het lessen ook nog vrij te tennissen maar helaas schiet dat er regelmatig bij in door tijdgebrek. Ook heb ik een aantal jaren meegedaan met de wintercompetitie maar dit jaar helaas niet door gebrek aan een tennispartner.

Omdat al onze kinderen tennissen ben ik vaak bij de club te vinden: competitie, toernooitjes of een van de andere jeugdactiviteiten die georganiseerd worden, ik ben er eigenlijk altijd wel bij. Daarnaast ben ik sinds ik lid ben de webmaster (al zetten ook Wim en Annemarie er regelmatig iets op 😉) en ben ik actief binnen de jeugdcommissie: ik coördineer sinds afgelopen voorjaar de Rode en Oranje competitie en ben sinds afgelopen zomer ook de voorzitter van de jeugdcommissie. Dus als een van je kinderen tennist zul je regelmatig mails van mij hebben ontvangen. Erg leuk om bij te kunnen dragen aan onze club en aan de activiteiten die we organiseren en daarnaast is het ook gewoon erg gezellig.

En dan komen we toe aan het overdragen van het stokje; Ronny Vloet, we kennen elkaar van de jeugdcommissie en van onze tennissende zoons. Eigenlijk ben ik wel heel benieuwd naar wat je allemaal over jezelf en onze vereniging te vertellen hebt in het volgende nummer!

 

P.S…..

Mocht je het leuk vinden om een handje te helpen bij onze jeugdcommissie, graag! Het is hartstikke gezellig en we kunnen de hulp goed gebruiken, bijvoorbeeld tijdens een toernooitje of jeugdactiviteit.