Nieuwe barcoördinator

Op 1 januari jl heeft Loes de Valois Turk haar werkzaamheden voor ETV De Helster grotendeels overgedragen aan Ben Hollander.

Loes heeft de afgelopen met veel plezier, en tot volle tevredenheid van het bestuur, de coördinatie van de barvrijwilligers (incl. werving… en dat valt helaas niet altijd mee) voor haar rekening genomen. Onder haar leiding heeft ze samen met Roxanne en alle barvrijwilligers, ervoor gezorgd dat er een barorganisatie is neergezet waar naar we trots op mogen zijn. De bar was en is het visitekaartje van onze mooie club! Als gevolg van persoonlijke omstandigheden heeft ze te kennen gegeven aan iets anders toe te zijn met meer vrije tijd. Gelukkig hebben we een nieuwe barcoördinator mogen aantrekken. Met ingang van 1 januari jl. neemt Ben Hollander deze functie over. Tot 1 april 2020 zal Loes Ben ondersteunen bij overname van de werkzaamheden. Gelukkig blijft Loes beschikbaar als barmedewerker en zal ze zelf vaker gaan tennissen. Tijdens het baruitje van 18 januari jl. hebben we samen met de andere barvrijwilligers op gepaste wijze afscheid genomen van Loes.

Loes, enorm bedankt voor je inzet voor onze mooie club en we hopen je nog vaak aan de andere kant van de bar te mogen begroeten.

Ben stelt zich graag aan jullie voor!

Mijn naam is Ben Hollander, 64 jaar en ik woon in Elst. In september 2018 ben ik gestopt met werken en sindsdien doe ik ‘al die andere leuke dingen, waar je normaal zo weinig tijd voor hebt’. Ik woon samen met Paula. Paula heeft 3 kinderen in de leeftijd van 16 – 22 jaar, waarvan er nog 2 thuiswonend zijn. Zelf tennis ik al vrij lang, maar echt op recreatief niveau. Daarnaast ben ik enthousiast muzikant, ik speel al meer dan 50 jaar trompet, o.a. bij Carnavalsvereniging CV de Batsers en bij Dweilorkest Bats Mar Deur. Veel mensen zullen me hier van kennen.

Ik heb meer dan 40 jaar in het (basis) onderwijs gewerkt, de laatste 15 jaar als directeur van een basisschool. Mijn laatste baan was directeur van basisschool Sunte Werfert hier in Elst.

Ik heb me binnen de vereniging georiënteerd op verschillende ‘baantjes’, waaronder die van barmedewerker. Ik ben door Wim Hendriks benaderd voor de functie van barcoördinator en na wat gesprekken met Loes en Wim, ben ik er ingestapt.

Samenwerking met de ETV barhelden

Ik hoop op een prettige samenwerking vanuit de gedachte dat we allemaal vrijwilligers zijn, het werk achter de bar leuk vinden en samen een klus met een bepaalde verantwoordelijkheid te klaren hebben. Mijn grootste uitdaging is natuurlijk om de barbezetting op niveau te krijgen, zodat er voldoende personeel is om deze mooie klus te klaren.

Nieuwe menukaart? ?

Daar heb ik nog geen idee van, ik moet me eerst goed inwerken.

Ik vind dat we heel trots mogen zijn op onze vereniging en op het professionele karakter van ons paviljoen/onze bar. Ik verheug me op een mooi tennisseizoen en zie jullie graag in het paviljoen voor, tussen en na sportieve tenniswedstrijden!