Het racket: Anne Tap

Lees meer over de tactiek van Anne

Toen ik van Daniëlle hoorde dat zij een stukje voor de Balans ging schrijven heb ik allerlei namen bij haar geopperd aan wie ze het racket door kon geven, dit om te verhinderen dat ik hem zelf zou krijgen. Jullie begrijpen, mijn tactiek heeft totaal niet gewerkt. Thanks Dani ?.

Mijn naam is Anne Tap, 29 jaar en ik kom uit Elst. Na acht jaar in Enschede gewoond te hebben, ben ik vier jaar geleden terug verhuisd naar Elst. Ik heb gezondheidswetenschappen gestudeerd en tijdens mijn studie werkte ik als bijbaan bij Holland Casino. Dit beviel/bevalt zo goed dat ik daar na mijn studie een beetje ben blijven hangen en dat werk doe ik nou nog steeds. Ik sta daar achter de speeltafels als croupier. Daarnaast houd ik me sinds kort bezig met browstyling vanuit mijn eigen salon. Ik vind het erg leuk om de wenkbrauw zo mooi en natuurlijk mogelijk te laten uitkomen.

Vlak na mijn terugkeer naar Elst ben ik begonnen met tennissen. Ik had van tevoren nooit verwacht dat ik dat zo leuk zou vinden! Mijn balgevoel is misschien niet optimaal (mijn moeder zou zeggen gewoon niet aanwezig), maar wat ik mis aan natuurlijke aanleg maak ik goed met enthousiasme.

Competitieteam

Sinds vorig jaar vorm ik een competitieteam samen met Daniëlle, Maxime, Esther en Iris en aankomend seizoen komt ook Helma ons team versterken. Ik heb erg veel zin in deze zaterdagen!
Naast het tennissen en het meedoen met zo’n beetje ieder tennistoernooi hier in de omgeving, heb ik ook nog andere hobby’s: ik ben dol op winkelen, lekker op een terras zitten in de zon, drankjes doen met vrienden en lekker eten. En Netflix! Wat een goede uitvinding is dat. Daarnaast is wintersport en skiën ook een grote hobby van me.

En dan nu…mijn racket gaat naar..

…tromgeroffel…

… Joris de Rijk.

Joris, dit lijkt me nou typisch iets voor jou! Succes!