Het racket: Danielle Jansen

Danielle is weer terug in Elst en is actief bij het Elster Open.

Mijn naam is Danielle Jansen, 26 jaar en woon net één week in ons nieuwe huis in Elst. Dit huis heb ik samen met mijn vriend Maik gekocht. Dus ik ben nog volop aan het klussen. Hiervoor woonden we samen in Bemmel, maar wat zijn we blij dat we weer terug in Elst zijn.

Een jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de Jan des Bouvrie Academie en ik werk twee dagen in de week bij het Interieurarchitecten bureau PINX in Uden. De andere dagen werk ik bij de Albert Heijn in Elst bij de afdeling vleeswaren.

Niet meer weg te slaan

Drie jaar geleden ben ik samen met acht vrienden een tennisgroepje gestart en ben ik inmiddels niet meer weg te slaan van de tennisbaan. Op de woensdagavond heb ik les bij Sven met Anne-Marie, Hanneke, Maxime, Anne en Susanne. Vorig jaar ben ik samen met Anne, Iris, Esther en Maxime een competitie team gestart. Dit beviel zo goed dat we dit jaar gewoon weer mee gaan doen! Ook ben ik in 2017 voor het eerst gestart met de wintercompetitie. Ik doe hier samen met Laura en Ronny op de maandagavond aan mee.

Ik houd van…

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te winkelen en veel tijd met vrienden door te brengen. Gezellig koken en bij vrienden eten of ze hier uitnodigen om lekker te borrelen. Ook ben ik gek op vakantie en ik ga het liefst naar de zon.

Elster Open

O ja, gewoon bijna vergeten te vertellen…Deze zomer ben ik ook als nieuw lid actief bij de toernooicommissie van de Elster Open. Ik heb er nu echt al super veel zin in en ik hoop jullie natuurlijk daar allemaal te zien!

Het racket doorgeven aan…

Nu mag ik het racket natuurlijk doorgeven. Dus bij deze Anne Tap; veel succes!

Danielle Jansen