Terugkijken op de voorjaarscompetitie 2017

Tim: “Maar liefst 52 teams!”

Tim: “Vol verwachting startten we dit tennisseizoen met in totaal maar liefst 52 teams. Er werd op dinsdag door één team gespeeld, op vrijdag speelden 17 teams en op zaterdag door 18 teams. Dan heb ik de zondag er nog niet eens bijgeteld! 
Het eerste team zondag hoofdklasse heeft zich goed kunnen handhaven in de hoofdklasse. Een geweldige prestatie. Veel leden en belangstellende kwamen naar de mooie wedstrijden kijken. Het weer werkte ook nog eens mee! Dit gaf de spelers een welkom gevoel. Zeker gezien het feit dat bij de uitspelende teams er helemaal niet zoveel toeschouwers waren.
Binnenkort gaan we een en ander evalueren en kijken wat de plannen voor de toekomst gaan worden. Helaas zijn er twee teams gedegradeerd; het tweede en derde team Zondag. De sfeer onderling was heel erg goed en heerste een positief gevoel. Het tweede én derde team hebben wel een mooie vooruitgang geboekt. Goed gestreden teams!
 
Bij ETV zijn er wel andere (jeugd) teams dit seizoen kampioen geworden. De meeste kunnen jullie op de website of op Facebook zien. Ik heb genoten van de mooie wedstrijden en alle ETV spelers waren sportief. Misschien komen er nog wel een paar kampioenen bij. Dat weten we als de Zomeravondcompetitie is afgesloten. Ik blijf de resultaten van deze 6 teams op de voet volgen. Ik kan nu al melden dat ETV in het najaar weer 30 teams meedoen aan de competitie: vrijdag 18 teams, zaterdag 2 en op zondag 10. Ook dan wordt het weer sportief druk bij ETV.
Namens Bertus Jonker wil ik een dikke pluim geven aan de barcommissie. Ondanks het feit dat er zoveel publiek kwam kijken was de horeca weer goed geregeld! Afgelopen zaterdag was er nog een gezellige afsluiting met dj Jean, en natuurlijk de lekkere en feestelijke barbecue. Allemaal ingrediënten om volgend jaar weer net zo te organiseren.
Nog één ding wil ik nog even melden: dank aan de Technische commissie, de wedstrijdleiding, de baancommissarissen en de jeugdcommissie voor het strak inplannen en coachen van alle teams. Thanks all!”