Het racket: Lisanne Baltus

‘Je mag ons wel overslaan! :-)’

Een paar maanden geleden kan ik me nog maar al te goed herinneren dat we tegen Laura zeiden; leuk dat je het racket hebt, succes, maar je mag ons wel overslaan! Dus bij deze bedankt Lau, haha.

Mijn naam is Lisanne Baltus. Ik ben 23 jaar oud en ben een echte Elstenaar. Ik ben begonnen op het mbo pedagogisch werk niveau 3, doorgestroomd naar niveau 4 en sinds dit jaar studeer ik Maatschappelijk werk op het hbo. Naast het studeren werk ik 20 uur bij de Jumbo op het Westeraam, waar ik achter de balie sta.

Sinds 3 jaar ben ik te vinden op de tennisbaan. Ik ging af en toe tennissen met mijn vriend Mike wat ik al erg leuk vond. We zijn met z’n achten gestart en sinds dien ben ik er niet meer weg te slaan.
Tijdens de grabbelavonden heb ik veel geleerd.  Op de donderdag heb ik les bij Sven met Anne, Laura, Lies, Heleen en Laura Janssen. 2 jaar geleden ben ik bij deze meiden in het leukste team gekomen en afgelopen december hebben we de najaarscompetitie gewonnen, dat is toch zeker wel het hoogtepunt tot nu toe!

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om stedentrips te maken, met vriendinnen op stap te gaan en te klussen in mijn nieuwe huisje.

Aankomende zomer zal ik onder andere ook te zien zijn in de open toernooi commissie, waar we al enorm naar uit kijken. Vind je het ook leuk om hierbij te komen, gezellig! We willen er graag nog wat mensen bij hebben!

Nou, Ik hoop dat ik nog heel lang mag genieten van de mensen, gezelligheid en vele wedstrijden!

Ook ik mag het racket doorgeven aan de volgende… wat zal je me lief gaan vinden! Jij mag hem overnemen Lies Kroes, succes!