Het Racket met Oscar Verver


Gezelligheid, competitief en plezier zijn de eerste woorden waar ik aan denk bij ETV de Helster.  Lees snel racket met Oscar Verver…

Links Bart van den Bosch Toernooi gewonnen in Winssen

Allereerst Guido hartstikke bedankt voor het Racket! Nooit verwacht dat ik na mijn terugkeer al zo snel iets mag publiceren voor de club. Ik verwacht ook niet dat iedereen mij kent. Dat komt omdat ik in 2008 ben gestopt met tennissen en eind vorig jaar het racket weer van ‘zolder’ heb gehaald. Ik ben Oscar Verver, 26 jaar, woon in Huissen en ben opgegroeid in Elst.

In 2001 ben ik op 6-jarige leeftijd begonnen met tennissen bij ETV de Helster. Deze carrière duurde 7 jaar en kende veel hoogtepunten en helaas ook dieptepunten. In die tijd was ik minimaal drie keer per week op de baan te vinden. Competitie, toernooitjes en vrij spel vond ik geweldig. Op 13-jarige leeftijd heb ik gekozen voor voetbal bij S.V. Spero in plaats van tennis.

Tijdens de coronapandemie kwam het voetbal op een laag pitje te staan en ging ik kijken waar ik mijn energie in kwijt kon. Uiteindelijk heb ik gekeken of ik nog iets kon met een tennisracket. En zowaar, ik kon het nog een beetje. Inmiddels ben ik alweer een half jaartje fanatiek aan het tennissen en heb ik zelfs al met heren 1 zaterdag mee gedaan. Helaas wel kei hard af gegaan. Ik hoop het komend jaar de competitie te winnen en een aantal leuke toernooitjes te spelen. Ik ben ongeveer 2 -3 keer in de week te vinden op de baan.

Padellen doen we ook steeds meer. Wat leuk dat ETV de Helster twee mooie padelbanen heeft geplaatst. Andere dynamiek, spel en rust die je in het spel moet steken. Dat is wel wat anders dan een bal slaan met het tennissen. Dit jaar start ik met de competitie op vrijdag avond (heren dubbel). Hiernaast ga ik veel enkelen, dubbelen en uiteindelijk ook mixen met moeders (zoals Guido al aangaf, Vera 😉).

Links Sven Heevel Club kampioenschappen ETV 2006

Ook ik wil ik van de gelegenheid gebruikmaken om ETV de Helster van harte te feliciteren met het jubileumjaar. Direct een goede sfeer als je de club op komt. Gezelligheid, competitief en plezier zijn de eerste woorden waar ik aan denk bij ETV de Helster.

Ik geef het racket door aan een oud tennispartner, oud teamgenoot (voetbal), vriend en trainer op de club … Sven Heevel.

Ik wens je veel succes Sven!