G20150713 203309

G-tennis seizoen 2015

Hoe was de groep met G-tennissers het afgelopen halfjaar samengesteld? Debbie heeft de groep helaas verlaten. Ze had te vaak last met lopen. We mochten twee nieuwe deelnemers begroeten: Gino en Jessica zijn er bijgekomen. Op dit moment bestaat de groep uit 10 geweldige G-tennissers.

 
Zaterdag 27 juni 2015
In juli 2016 worden de Special Olympics georganiseerd in Nijmegen. Ter voorbereiding op dit event werd op zaterdag 27 juni 2015 het Special Olympics Regionale Spelen in Nijmegen bij tennisvereniging Quick georganiseerd. Zeven tennissers (Annelies, Bob, Christian, Jessica, Niko, Ricardo en Rosanne) en een aantal vrijwilligers deden mee aan het toernooi. Het was goed tennisweer. Voor de eerste keer deden een aantal zelfs zonder buddy (vrijwilliger) mee. Dit was dus een echte uitdaging. Alle deelnemers speelden 4 partijen en we hebben plezier gehad. Tussen de middag kregen we een heerlijke lunch. Na afloop kregen alle tennissers een welverdiende mooie medaille en bidon! 
 
Maandag 13 juli 2015 
Maandag 13 juli was de laatste training voor de zomervakantie. De training werd met wedstrijden afgerond en na afloop dronken en aten alle deelnemers en vrijwilligers een hapje en drankje. Voor hun goede inzet ontvingen alle deelnemers een prachtige dik verdiende beker. 
 
Vrijwilligers, jullie ook heel erg bedankt voor jullie Geweldige inzet! 
 
Mariëlle Weghorst en Yvonne van der Maeden
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Uitnodiging
Omdat er nog plaatsjes vrij zijn, zoeken wij nog enthousiaste tennissers! Ken je iemand met een verstandelijke beperking die graag wil tennissen, dan is diegene van harte welkom om een proeftraining te volgen op maandag om 19.00 uur. De training duurt van 19.00 tot 20.00 uur. Kom gerust langs!