Actueel

Maak kennis met seniorentennis!

Voor alle senioren dames en heren van 40 tot 70 jaar die kennis willen maken met tennis, wordt er bij ETV de Helster les gegeven door Thea ten Bosch (gediplomeerd tennislerares).

Vrij tennissen door Senioren en Jeugd – Update Senioren mogen weer dubbelen!

Vanaf dinsdag 12 mei mogen we weer vrij tennissen op ons park. Maar nog wel met een aantal beperkingen. Update vanaf vandaag 20-5 is het weer toegestaan voor senioren om te dubbelen.

Geen toernooien deze zomer

Teveel onzekerheden voor onze toernooien

Trainingen Jeugd

Deze week starten de trainingen voor de jeugd t/m 18 jaar nu dat weer is toegestaan. Lees zorgvuldig de volgende informatie

Steun onze sponsors in deze tijd

Het zijn rare tijden, geen tennis, geen nazit op het terras of in het paviljoen. Zoals het nu uitziet ook geen competitie en toernooien. Corona raakt ons in het verenigingshart.

Inschrijven tennisles zomerseizoen 2020

Het lespakket voor het zomerseizoen 2020 is bekend. De nieuwe serie start wanneer het weer is toegestaan trainingen te geven. Er komen dan aangepaste lespakketten.  

Invoering “Tennis-alles-in-1” voor jeugd t/m 12 jaar

Meer informatie op de pagina lidmaatschap Tennis-alles-in-1 zal pas ingevoerd worden wanneer de tennistrainingen weer starten.

Per 1 maart 2020 Cashless!

Vanaf 1 maart 2020 kunt u op het Tennispaviljoen niet meer met contant geld betalen.

Buienradar

Leuk om te lezen

Nieuwe barcoördinator

Op 1 januari jl heeft Loes de Valois Turk haar werkzaamheden voor ETV De Helster grotendeels overgedragen aan Ben Hollander.

Het racket: Coen Peelen

Hoopt met zijn team in 2019 weer te vlammen!

Het racket: Joris de Rijk

Lees over het drukke tennisseizoen van Joris De Rijk…

Het park van bovenaf gezien

Vanaf de hoogwerker op baan 1 en vanaf een drone! *Nieuw* Luchtfoto

Het racket: Anne Tap

Lees meer over de tactiek van Anne

Onze sponsoren

Kennen wij elkaar al….?

Zo gaan wij bedrijven benaderen om sponsor te worden van ETV de Helster. Sponsoring is voor bedrijven en voor onze vereniging een echte win win situatie. Als een van de grootste sportverenigingen in de regio bieden wij bedrijven namelijk een uitstekende gelegenheid om hun plaatselijke naamsbekendheid tegen aantrekkelijke tarieven te vergroten.

Bekijk hier onze sponsorpagina