Inschrijven tennisles zomerseizoen 2020

Het lespakket voor het zomerseizoen 2020 is bekend. De nieuwe serie start in april Lees meer

Een nieuwe tennisschool per 1 april 2020

Sinds 1 april 2015 worden de tennislessen van onze vereniging verzorgd door de tennisschool Pro Tennis van Remco Schreurs.

Per 1 april 2020 zal dat gaan veranderen: Lees meer

Maak kennis met seniorentennis!

Voor alle senioren dames of heren van 50 tot 70 jaar, die…

Lees meer

Lesreglement

In het lesreglement vindt U alle belangrijke informatie betreffende de lessen en trainingen bij ETV de Helster.

Vragen

Voor alle vragen over lessen en trainingen: stuur een email naar training@etvdehelster.nl

Algemene informatie lessen en trainingen

Op deze pagina vindt u alle informatie over Lessen en Trainingen. ETV de Helster heeft voor het geven van tennislessen een contract afgesloten met een tennisschool.Om les te kunnen krijgen moet men lid zijn van ETV de Helster. Opgave voor tennislessen is niet automatisch een aanmelding bij ETV de Helster. Hiervoor moet ook een lidmaatschapsformulier worden ingevuld. Dit is te vinden in het menu Lidmaatschap.
De trainingen en lessen worden verzorgd door Tennisschool “Pro Tennis”.
Onze Trainers zijn:

REMCO SCHREURS:
Remco (1972) is initiatiefnemer van tennisschool Pro Tennis. Remco is zijn hele leven al te vinden op de tennisbaan. Hij heeft 1e klasse gemengd gespeeld en is inmiddels al lange tijd werkzaam als tennistrainer en kent de ins en outs van deze sport. Remco werkt al jaren met spelers die zeer prestatief spelen en hoog op de jeugd/senioren ranglijsten staan. Hij is ondermeer trainer geweest van Richelle Hogenkamp, een van de talentvolle Nederlandse dames en lid van het Fed cup team. ETV de Helster heeft Remco gevraagd om een trainingsplan op te stellen, zodat alle doelgroepen kwalitatieve lessen krijgen.
Het is voor hem een grote uitdaging om met het samengestelde trainers team ETV de Helster op de Tennislandkaart te zetten.

DAVID KAMHI:

David is bij iedereen op onze vereniging bekend. De laatste jaren is hij verantwoordelijk geweest voor de tennislessen op onze vereniging.

David heeft met veel leden een goede band opgebouwd en werkt hij graag bij ETV de Helster. Wij zijn dan ook verheugd dat David de keus heeft gemaakt om zich aan te sluiten bij het trainingsteam van Pro Tennis. David geeft alle doelgroepen op de vereniging les van beginner tot gevorderde selectiespeler en is verantwoordelijk voor alle trainingen die gegeven worden door de leraren.

SVEN HEEVEL:
Sven Heevel is een jongen van de club. Vanaf zijn zevende is hij al actief op de banen van ETV de Helster. Afgelopen jaar heeft hij een goed seizoen gedraaid waardoor hij naar speelsterkte 3 is gepromoveerd. Sven zal binnenkort zijn opleiding tennisleraar A afronden zich ook komend jaar, wat betreft de lessen, richten op de groep van spelers / speelsters met speelsterkte 5 t/m 9.

THEA TEN BOSCH:
Thea ten Bosch is vorig seizoen bij Pro Tennis begonnen en geeft sindsdien weer les bij ETV de Helster. Dit heeft zij gedaan met ‘Clubfit’ – tennissen leren voor ouderen. Aan deze cursus hebben 20 deelnemers meegedaan en deze zijn lid van ETV geworden. Daarnaast heeft zij vanaf 1988 tien jaar lesgegeven bij ETV de Helster en van 2001 tot 2016 bij LLTV te Lent. In de zelfde tijd gaf zij ook tennisles bij Herveld/Andelst TVHA, Hoge Wick, TV Elden en TV Driel.  Thea heeft oog voor detail en haar visie is verantwoord tennissen leren en gezellig met elkaar leren tennissen. Thea: “Ik hoop, dat ik vele nieuwe leden mag begroeten en er een goed les jaar van mag maken!”