Inschrijven tennisles zomerseizoen 2024

Het lespakket voor het zomerseizoen 2024 is bekend.

Lees meer

Inschrijven tennisles winterseizoen 2023/2024

Het lespakket voor het winterseizoen 2023/2024 is bekend.

Informatie over het nieuwe seizoen en het vernieuwde jeugdplan (tennis-alles-in-1 voor alle jeugd) wordt een dezer dagen verstuurd via de mail.

Lees meer

Contract met Tennischool Tennis inside

Naar ieders tevredenheid zijn wij een nieuw contract met onze tennisschool “Tennis Inside” aangegaan. Dit voor de duur van 2 jaar, met dien verstande dat beide partijen de intentie hebben uitgesproken om langer van elkaars diensten gebruik te blijven maken.
Wij zijn blij met deze contractverlenging en wensen David Kamhi, en zijn tennistrainers, veel succes in de komende periode.

Inschrijven tennisles zomerseizoen 2023

Het lespakket voor het zomerseizoen 2023 is bekend.

Informatie over het nieuwe seizoen en het vernieuwde jeugdplan (tennis-alles-in-1 voor alle jeugd) wordt een dezer dagen verstuurd via de mail.

Lees meer

Lesreglement

In het lesreglement vindt U alle belangrijke informatie betreffende de lessen en trainingen bij ETV de Helster.

Vragen

Voor alle vragen over lessen en trainingen: stuur een email naar training@etvdehelster.nl

Algemene informatie lessen en trainingen

Op deze pagina vindt u alle informatie over Lessen en Trainingen. ETV de Helster heeft voor het geven van tennislessen een contract afgesloten met een tennisschool.Om les te kunnen krijgen moet men lid zijn van ETV de Helster. Opgave voor tennislessen is niet automatisch een aanmelding bij ETV de Helster. Hiervoor moet ook een lidmaatschapsformulier worden ingevuld. Dit is te vinden in het menu Lidmaatschap.

De trainingen en lessen worden verzorgd door Tennisschool “Tennis Inside”. Een profiel van de trainers kunnen je op de website van Tennis Inside vinden. De hoofdtrainer, David Kamhi, is te bereiken onder 06-55815684.