Inschrijven tennisles winterseizoen 2022/2023

Het lespakket voor het winterseizoen 2022/2023 is bekend.

Informatie over het nieuwe seizoen en het vernieuwde jeugdplan (tennis-alles-in-1 voor alle jeugd) wordt een dezer dagen verstuurd via de mail.

Lees meer

Lesreglement

In het lesreglement vindt U alle belangrijke informatie betreffende de lessen en trainingen bij ETV de Helster.

Vragen

Voor alle vragen over lessen en trainingen: stuur een email naar training@etvdehelster.nl

Algemene informatie lessen en trainingen

Op deze pagina vindt u alle informatie over Lessen en Trainingen. ETV de Helster heeft voor het geven van tennislessen een contract afgesloten met een tennisschool.Om les te kunnen krijgen moet men lid zijn van ETV de Helster. Opgave voor tennislessen is niet automatisch een aanmelding bij ETV de Helster. Hiervoor moet ook een lidmaatschapsformulier worden ingevuld. Dit is te vinden in het menu Lidmaatschap.
De trainingen en lessen worden verzorgd door Tennisschool “Tennis Inside“.
Onze Trainers zijn:

DAVID KAMHI:

David is bij iedereen op onze vereniging bekend. De laatste jaren is hij verantwoordelijk geweest voor de tennislessen op onze vereniging.

David heeft met veel leden een goede band opgebouwd en werkt hij graag bij ETV de Helster. In 2020 is hij gestart met tennisschool Tennis Inside David geeft alle doelgroepen op de vereniging les van beginner tot gevorderde selectiespeler en is verantwoordelijk voor alle trainingen die gegeven worden door de leraren.

THEA TEN BOSCH:
Thea ten Bosch alweer een aantal jaren les bij ETV de Helster. Dit heeft zij gedaan met ‘Clubfit’ – tennissen leren voor ouderen. Aan deze cursus hebben 20 deelnemers meegedaan en deze zijn lid van ETV geworden. Daarnaast heeft zij vanaf 1988 tien jaar lesgegeven bij ETV de Helster en van 2001 tot 2016 bij LLTV te Lent. In de zelfde tijd gaf zij ook tennisles bij Herveld/Andelst TVHA, Hoge Wick, TV Elden en TV Driel.  Thea heeft oog voor detail en haar visie is verantwoord tennissen leren en gezellig met elkaar leren tennissen. Thea: “Ik hoop, dat ik vele nieuwe leden mag begroeten en er een goed les jaar van mag maken!”

SVEN HEEVEL

MAIKEL WIJNHOLDS