Op zondag 3 september 2023 vieren wij het eerste jubileum van de ETV Ladies Day en organiseren we weer een bijzondere, sportieve dag. Dit gezelligheidstoernooi staat open voor dames 18+ met speelsterkte 4, 5, 6, 7, 8 en 9. Speelsters met een 9-ranking zijn van harte welkom om in de starterspoule of in de 8 mee te doen. Ook in 2023 gaan we ook padellen. Gespeeld wordt met een vaste partner. Op veler verzoek zetten we de inschrijving in eerste instantie open voor leden van ETV de Helster met één introducee. Begin augustus bekijken we of het toernooi open stellen voor koppels buiten ETV de Helster.

Gezellige dag

Doe mee met je vriendin, zus of moeder aan de ETVs Ladies Day! We hebben naast tennis een leuk en gevarieerd nevenprogramma georganiseerd. Hoe dit eruit in de loop van het voorjaar met jullie delen, maar reken er maar op dat het net zo leuk en gevarieerd wordt als voorgaande jaren. Samen met jouw partner speel je over de hele dag drie wedstrijden van 45 minuten.

Het programma

De inloop is vanaf 9.30 uur. Er staat een kopje koffie, cappuccino of thee met iets lekkers voor je klaar. Hierna vindt er een gezamenlijke warming-up plaats onder leiding van Bo en Britt van sportschool My35. De eerste wedstrijdronde start om 10.30 uur en de laatste eindigt om 15.00 uur. Hierna vindt er een gezellige borrel plaats, de borrelhapjes worden verzorgd door ETVs Ladies Day.

Behalve tennissen is er van alles te beleven op het tennispark. We hebben zoveel mogelijk rekening gehouden met het wedstrijdschema. Op het Nieuwe Buren plein is er weer van alles te doen. De lunch wordt verzorgd door Café Restaurant De Vereniging. Tussendoor is er gelegenheid om even te ontspannen…. er komt een masseur!

Save the date… 3 september 

Je kunt je straks als koppel aanmelden. Deelname aan deze gezellige, lekkere en sportieve dag kost € 17,50*  per persoon. Dit is bedrag is inclusief koffie/cappuccino/thee met wat lekkers bij binnenkomst, een overheerlijke lunch en borrelhapjes. Dit leuke toernooi mag je niet missen, dus blokkeer 3 september alvast in je agenda.

* onder voorbehoud. Zodra de aanmelding open gaat wordt het definitieve inschrijvingsbedrag gecommuniceerd.

ETVs Ladies Day wordt mogelijk gemaakt door: