Op zondag 25 augustus 2024 is het weer zover; de ETV Ladies Day! Een dag vol plezier, competitie en gezelligheid. Dit toernooi staat open voor dames 18+ met speelsterkte 4, 5, 6, 7, 8 en 9. Speelsters met een 9-ranking zijn van harte welkom om in de starterspoule of in de 8 mee te doen. Ook in 2024 gaan we weer padellen. Gespeeld wordt met een vaste partner. De inschrijving gaat in eerste instantie open voor leden van ETV de Helster met één introducee. Begin augustus bekijken we of we het toernooi openstellen voor koppels buiten ETV de Helster.

Gezellige dag

Doe mee met je vriendin, zus of moeder aan de ETVs Ladies Day! Samen met jouw partner speel je over de hele dag drie wedstrijden van 45 minuten. We hebben naast tennis en padel een leuk en gevarieerd nevenprogramma georganiseerd. Hoe dit eruit ziet, zullen we voor de zomer met jullie delen, maar reken er maar op dat het net zo leuk en gevarieerd wordt als voorgaande jaren.

Het programma

De inloop is vanaf 9.30 uur. Er staat een kopje koffie, cappuccino of thee met iets lekkers voor je klaar. Hierna vindt er een gezamenlijke warming-up plaats. De eerste wedstrijdronde start om 10.30 uur en de laatste eindigt om 15.00 uur. Hierna vindt er een gezellige borrel plaats, de borrelhapjes worden verzorgd door ETVs Ladies Day. Behalve tennissen en padellen is er van alles te beleven op het tennispark.

Save the date… 25 augustus 

Je kunt je straks als koppel aanmelden. Deelname aan deze gezellige, lekkere en sportieve dag kost € 20,00* per persoon. Dit is bedrag is inclusief koffie/cappuccino/thee met wat lekkers bij binnenkomst, een goed gevulde goodiebag, een overheerlijke lunch en borrelhapjes. Bovendien zijn er mooie prijzen te winnen. Dit leuke toernooi mag je niet missen, dus blokkeer 25 augustus alvast in je agenda.

* onder voorbehoud. Zodra de aanmelding opengaat wordt het definitieve inschrijvingsbedrag gecommuniceerd.