Vanwege het grote succes van voorgaande jaren organiseren wij op zondag 28 augustus 2022 met veel plezier en enthousiasme de vierde editie van de ETV Ladies Day. Dit gezelligheidstoernooi staat open voor dames 18+ met speelsterkte 4, 5, 6, 7 en 8. Speelsters met een 9-ranking zijn van harte welkom in de 8-poule mee te doen. Dit jaar kan er ook gepaddeld worden. Gespeeld wordt met een vaste partner. Op veler verzoek zetten we de inschrijving in eerste instantie open voor leden van ETV de Helster met één introducee. Begin augustus bekijken we of het toernooi open stellen voor koppels buiten ETV de Helster.

Gezellige dag

Doe mee met je vriendin, zus of moeder aan de ETVs Ladies Day! We hebben naast tennis een leuk en gevarieerd nevenprogramma georganiseerd. Hoe dit eruit ziet zullen we binnenkort met jullie delen, maar reken er maar op dat het net zo leuk en gevarieerd wordt als in 2021. Samen met jouw partner speel je over de hele dag drie wedstrijden van 45 minuten. In de pauze wordt er een overheerlijke lunch van Café Restaurant de Vereniging geserveerd.

Het programma

De inloop is vanaf 9.30 uur. Er staat een kopje koffie, cappuccino of thee met iets lekkers voor je klaar. Hierna vindt er een gezamenlijke warming-up plaats onder leiding van Bo en Britt van sportschool My35. De eerste wedstrijdronde start om 10.30 uur en de laatste eindigt om 15.00 uur. Hierna vindt er een gezellige borrel plaats, de borrelhapjes worden verzorgd door ETVs Ladies Day.

Behalve tennissen is er van alles te beleven op het tennispark. We hebben zoveel mogelijk rekening gehouden met het wedstrijdschema. Op het Nieuwe Buren plein is er weer van alles te doen. De lunch wordt verzorgd door Café Restaurant De Vereniging. Tussendoor is er gelegenheid om even te ontspannen…. er komt een masseur!

Aanmelding staat open! 

Je kunt je als koppel aanmelden. Deelname aan deze dag kost € 16,25 per persoon. Dit is bedrag is inclusief koffie/cappuccino/thee met wat lekkers bij binnenkomst, een overheerlijke lunch en borrelhapjes. ETV leden kunnen zich al aanmelden via deze link. Dit leuke toernooi mag je niet missen, dus schrijf je snel in. Want VOL = VOL!