Clubkampioenschappen in Coronatijd

Wij zijn als bestuur zeer blij dat deze week de clubkampioenschappen van start gaan. Wij zijn ons er van bewust dat dit risico’s met zich meebrengt nu het Corona (Covid-19) virus rondwaart.

De Commissie Clubkampioenschappen heeft in samenwerking met de Barcommissie een zeer uitgebreid reglement gepubliceerd. Natuurlijk verwachten wij dat iedereen zich keurig hieraan zal houden, maar wij doen toch een extra beroep op iedereen om zich daadwerkelijk aan de voorschriften te houden. Met name de momenten dat het plotseling gaat regenen vragen om extra discipline:

 GA NIET MET ZIJN ALLEN SCHUILEN IN HET CLUBHUIS!

Er hebben zich meer dan 200 leden aangemeld dus er zullen veel wedstrijden worden gespeeld. Daardoor zullen andere activiteiten zoals de dinsdagavondgrabbel en het vrij spelen niet of zeer beperkt door kunnen gaan. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Wij als bestuur wensen spelers en publiek een fijne clubkampioenschappen toe en vertrouwen op jullie gezond verstand.

Namens het bestuur,

Coos van der Togt, voorzitter

 

Nog even de regels

  • Op de terrassen bij baan 1 en 5 (dus niet tussen de banen) als ook in het clubhuis kan je heerlijk en gezellig zitten! Doe dat dan ook en ga niet staan. Houd hierbij wel het maximum aantal personen per tafel aan omdat daarin de 1,5m maatregel terugkomt.
  • Op de paden en banken tussen de banen geldt de 1,5 meter regel en mag je zowel staan als zitten.
  • Per tafel staat duidelijk aangegeven met hoeveel personen er maximaal aan gezeten mag worden. Dus niet meer, hoe graag we ook willen.
  • Voor de deelnemers worden de beschikbare tafels in het clubhuis en onder de terrasoverkapping van het clubhuis gereserveerd om na hun wedstrijd samen nog ‘na te tafelen’. Baannummer waarop je speelt is je tafelnummer. De tijdsduur van dit ‘natafelen’ wordt beperkt tot het einde van de volgende wedstrijdronde, zodat de volgende deelnemer ook weer kunnen ‘natafelen’, etc. Degene die in de laatste wedstrijdronde spelen hebben mazzel ?.
  • Overig publiek is meer dan welkom! Verzoek is wel zoveel plaats te nemen op de paden tussen de banen (aangezien nog maar een beperkt aantal tafels naast de gereserveerde vrij is) en de 1,5m in acht te nemen. Natuurlijk kunnen zij wel versnaperingen halen in het clubhuis om die te nuttigen op de paden tussen de banen (tenzij toevallig nog een tafel vrij is).
  • Bij (onverwachte) regen is het verzoek aan het publiek om niet allemaal het clubhuis in te gaan of onder de terrasoverkapping te gaan staan aangezien dat leidt tot een situatie die niet past bij bovenstaande uitgangspunten. Mogelijk plaatsen wij nog een extra tent op het terras waar dan beperkt ruimte is en anders is het verzoek onder de paraplu te blijven staan op de paden, in de auto te gaan zitten, een boom te zoeken of helaas (wat ook wij niet leuk vinden ☹) … naar huis te gaan.
  • Verzoek is altijd en alles contactloos te betalen.
  • Tot slot voor de deelnemers … kom op tijd, maar niet té vroeg van te voren.