ETVs Ladies Day – Nog enkele plaatsen vrij

ETV Dames… Schrijf je nu in voor de eerste jubileumeditie van de ETVs Ladies Day!
Op zondag 3 september 2023 vieren wij het eerste jubileum van de ETVs Ladies Day en organiseren we weer een bijzondere, sportieve dag. Dit gezelligheidstoernooi staat open voor dames 18+ met speelsterkte 4, 5, 6, 7, 8 en 9. Speelsters met een 9-ranking zijn van harte welkom om in de starterspoule of in de 8 mee te doen. Ook in 2023 gaan we padellen. Gespeeld wordt met een vaste partner. Op veler verzoek zetten we de inschrijving in eerste instantie open voor leden van ETV de Helster met één introducee. Begin augustus bekijken we of het toernooi open stellen voor koppels buiten ETV de Helster.

Voor padel kun je je helaas niet meer opgeven. 

Gezellige dag

Doe mee met je vriendin, collega, zus of moeder aan de ETVs Ladies Day! We hebben naast tennis een leuk en gevarieerd nevenprogramma georganiseerd. Hoe dit eruit ziet zullen we in de binnenkort met jullie delen, maar reken er maar op dat het net zo leuk en gevarieerd wordt als voorgaande jaren. Samen met jouw partner speel je over de hele dag drie wedstrijden van 45 minuten.

Het programma

De inloop is vanaf 09.30. Er staat een kopje koffie, cappuccino of thee met iets lekkers voor je klaar. De eerste wedstrijdronde start om 11.00 uur en de laatste eindigt om 15.30 uur. Hierna kunnen we aan de borrel. Wij regelen de borrelhapjes.

Aanmelden

Je kunt je nu al als koppel aanmelden. Deelname aan deze dag kost € 17,50 per persoon. Dit is bedrag is inclusief koffie/cappuccino/thee met wat lekkers bij binnenkomst, de centrale warming up, een overheerlijke lunch en borrelhapjes. Deze feestelijke editie mag je niet missen, dus schrijf je snel in via deze link, want VOL = VOL.

Wij hopen dat jullie meedoen en wensen jullie alvast een fijne zomer!

Stay tuned 🙂

Met sportieve groet,

Het organisatieteam
Esther, Jacobine, Joy, Isabelle en Annemarie