Elster Open Jeugd Toernooi 2023

Elster Open Jeugd Toernooi 2023

De inschrijving voor ons Elster Open Jeugd Toernooi 2023 staat weer open voor jeugdleden in Groen en Geel (Jeugd 11-14 jaar en 13-17 jaar).

De opzet van het toernooi is net als vorig jaar compact en zal gepland worden over 4 speeldagen. We starten op donderdag 6 juli en op zondag 9 juli worden de finales gespeeld. Dit betekent dat er weer volop gespeeld gaat worden in het weekend en dat deelnemers meerdere partijen op een dag zullen gaan spelen.

oe mee en schrijf je snel in!! Inschrijven is mogelijk via

Elster Open Jeugd Toernooi 2023 | MijnKNLTB

Je kunt je inschrijven t/m vrijdag 23 juni en vol is vol. Deelname aan het toernooi gaat op volgorde van inschrijving. Wil je dus zeker zijn van deelname aan het Open Jeugd Toernooi wacht dan niet te lang met inschrijven.

Je kunt je ook inschrijven via de link op de homepage van de website van ETV de Helster.

De inschrijfkosten voor deelname aan het Open Jeugd Toernooi bedragen € 9,00 per deelnemer per onderdeel. Je kunt je voor maximaal 2 onderdelen inschrijven en daarbij maximaal 1 verhindering opgeven op de donderdag of de vrijdag. In het weekend dien je beschikbaar te zijn om overdag wedstrijden te spelen, verhinderingen opgeven in het weekend is niet mogelijk.

Heb je vragen over het toernooi, stuur dan een mail naar openjeugdhelster@gmail.com

We willen al onze jeugdleden in Groen en Geel graag verwelkomen en gaan er weer een prachtig toernooi van maken.

Wacht niet langer, schrijf je in!

Commissie Open Jeugd Toernooi

  • Miranda Timmers
  • Frieke Ortmans
  • Eric de Groot
  • Ronny Vloet