Elster Open

“Beste tennis- en padelvrienden, leden en supporters,
Traditiegetrouw vindt het Elster Open Tennistoernooi weer plaats in week 31. Dit jaar is dat van zondag 28 juli t/m zondag 4 augustus. Na een geslaagd toernooi vorig jaar, met (opnieuw) meer inschrijvingen dan het voorgaande jaar, zijn wij van plan om er weer een groot feest van te maken. Het park wordt weer feestelijk zijn versierd om de deelnemers met groot enthousiasme te kunnen ontvangen.
Naast de gebruikelijk tenniscategorieën hebben we dit jaar opnieuw de categorieën voor het padeltoernooi opengezet voor inschrijving. Wegens een beperkte capaciteit is het toernooi inmiddels vol. Verder bieden we dit jaar opnieuw de padelcategorie P100 aan. Op deze categorie komen de beste spelers van onze regio en Nederland af om punten voor de nationale ranking te verdienen.
Wil je graag meedoen en heb je je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan vooral nog even in voor een of meerdere categorieën!
Op vrijdag 2 augustus vindt de feestavond plaats. Voor deze avond hebben we een verrassing voor jullie geregeld! Wat deze verrassing inhoudt, houden we voor nu nog even geheim. Zorg in ieder geval dat je erbij bent!
Tot slot doen wij een beroep op jullie contacten en netwerken, aangezien wij nog op zoek zijn naar baansponsoren. Tegen een vergoeding kun je een tennisbaan sponsoren en mag je als sponsor die baan volhangen met eigen reclame. Ook wordt de sponsor online benoemd bij de planning/uitslagen van de wedstrijden. Wil je meer weten over deze sponsoring, neem dan contact met ons op via elsteropen1@hotmail.com. Ook voor algemene vragen kun je ons bereiken via dit mailadres. Vergeet ons daarnaast niet te volgen via Facebook (Tennistoernooi Elster Open) en via Instagram (@elsteropen0481).
Wij kijken er als commissie weer erg naar uit om samen met alle deelnemers en supporters er weer een fantastische week van te maken. Inschrijven voor het toernooi kan tot uiterlijk 21 juli a.s. via de website van de KNLTB.
Tot dan!
Emiel, Glenn, Justin, Lisanne, Lisette, Lucas, Niek, en Noe”