In memoriam Paul te Wierike.

Afgelopen week bereikte ons het droevige bericht dat Paul te Wierike op donderdag 27 juli 2023 vrij plotseling is overleden. Wij kennen Paul als een hartelijke en betrokken man die zijn sporen binnen onze club verdient heeft.
Paul is overleden aan de vooravond van ons open toernooi. Uitgerekend in de Open toernooi commissie is hij 13 jaar actief geweest. Hierin bracht hij veel ervaring mee en heeft daarmee aan de wieg gestaan van meer structuur en de ontwikkeling van, uitsluitend een tennistoernooi, tot een toernooi met een thema en meerdere festiviteiten. Aan het einde van deze periode is hij een jaar langer gebleven om te zorgen voor een goede overdracht naar de volgende generatie commissieleden. Uiteindelijk heeft hij in 2003 afscheid genomen van het toernooi.

Ook heeft hij bij het plotselinge vertrek van de toenmalige coördinator bar, de uitdaging aangenomen en heeft dit 2 jaar gedaan. Hij was het die, in die tijd, de structuur heeft opgezet met een vaste groep van vrijwilligers. Na 2 jaar kon hij het helaas niet langer combineren met zijn werk maar kon hij de bar coördinatie netjes overdragen aan zijn opvolger.

Met het overlijden van Paul verliezen we een markante man die een groot maatschappelijk en verenigingshart had. Menige vereniging heeft, nooit tevergeefs, een beroep op hem mogen doen. En dat geldt zeker ook voor ETV de Helster.

Wij wensen Angelien, zijn dochter Linda en alle overige familie, vrienden en bekenden heel veel sterkte om dit verlies te kunnen dragen.

Met gepaste groet,

Bestuur ETV de Helster