Kjelsdag 2024

Hij is er weer, De Kjelsdag!

Op zondag 1 september vindt de tweede Kjelsdag plaats en kunnen de mannelijke senioren de krachten met elkaar meten via een aantal wedstrijden tennis of padel. Bij tennis kan je nu ook een familielid of vriend of kennis mee laten doen. Alleen bij padel kunnen eigen leden meedoen i.v.m. de beschikbaarheid van de padelbanen.

Inschrijving kan alleen, maar je kunt je ook als koppel opgeven. Als koppel blijf je dan de hele middag met elkaar spelen.

Deze keer willen we de toelating tot het padeltoernooi via loting doen. De inschrijving voor padel loopt tot 31 juli. Daarna wordt er geloot voor deelname. Bij de loting geldt elk koppel als één en elke individuele deelnemer ook als één.

Naast het wedstrijdgedeelte hebben we nu ook andere spelvormen voor tussen de wedstrijden. Zo organiseren we wedstrijdjes waarin je kan spelen met een heel klein en een supergroot racket, we meten de servicekracht m.b.v. een service snelheidsmeter en er is een ballenkanon.

Het toernooi start om 12:30 uur en duurt tot 16:30 uur. Daarna volgt een overheerlijke barbecue voor alle deelnemers.

De kosten van inschrijving bedragen € 17,50 en daar is de BBQ bij inbegrepen.

Geef je dus op voor deze geweldige Kjelsdag via deze link: Kjelsdag 2024 | Toernooi.nl. Dat kan voor Padel tot 31 juli en voor tennis tot 24 augustus.

We zien alle Kjels graag op 1 september!

Jeroen Luipen
Hans Otterman
Johan Rasing
Wilko van Zadelhoff