Het Racket: Noe Le

Sjongejonge Glenn, ontzettend bedankt dat je mij het Racket doorgeeft😠.

Moet ik mij ineens aan heel ETV De Helster gaan voorstellen 🙂!

Nee hoor, ontzettend leuk dat je aan mij dacht bij het doorgeven van het Racket. Voor degene die het niet weten: Glenn en ik hebben elkaar een kleine twee jaar geleden tijdens LOT2022 (Lents Open Toernooi) ontmoet, omdat we tegen elkaar moesten spelen in de finale van de GD8. Inmiddels staat Glenn in GD5 te spelen en ik ben al blij dat ik het niveau aankan in de GD7. Zo hard kan het gaan als je talent hebt. Inmiddels zijn Glenn en ik vrienden geworden. Superleuk dat dat allemaal kan gebeuren als je toernooitjes tennist!

Ik ben Noe Le, inmiddels al 45 jaar en woonachtig in Schuytgraaf. Ik ben niet getrouwd, maar woon al “eeuwen” samen met Sammy en samen hebben we twee kinderen (dochter Noa (17) en zoon Kirt (15)). Sinds afgelopen zomer hebben we ook een hond, een labradoodle genaamd Obi. Zelf zijn Sammy en ik in 2019 begonnen met tennis bij TV Schuytgraaf (tennisclub ligt bij ons om de hoek). Na jarenlang met heel veel plezier in Schuytgraaf te hebben getennist, hebben we afgelopen zomer de overstap gemaakt naar ETV De Helster. Kirt tenniste al een tijdje bij De Helster en omdat ik vorig jaar ook zijn team mocht begeleiden, merkten Sammy en ik al snel dat ETV De Helster een supergezellige club is en waar alles supergoed geregeld is. Daarnaast is het een club waar heel veel gezellige activiteiten worden georganiseerd en waar altijd wel mensen op de club aanwezig zijn voor een gezellig praatje.

Nu we inmiddels 3 kwart jaar lid zijn, kunnen we zeggen dat we ons helemaal thuis voelen bij ETV. We hebben sinds we lid zijn ontzettend veel leuke en gezellige mensen ontmoet, mede dankzij de Kjelsdag, Ladiesday, Mosseltoernooi, eindejaarstoernooi, de interne Wintercompetitie en natuurlijk De Clubkampioenschappen, die onlangs zijn afgerond. Speciale dank naar alle vrijwilligers binnen de club! Ontzettend gaaf dat jullie je vrije tijd en energie inzetten voor het organiseren van dit soort evenementen of op een andere manier actief zijn voor de club (hierbij denk ik aan de mensen achter de bar, die er ook elke avond zijn)!

Het Racket geef ik graag door aan een ontzettend leuke en bijzondere dame. Ja, Laura. Ik heb het over jou 😉. Laura heb ik leren kennen tijdens de Wintercompetitie. Na een leuk potje tennist, zaten we uiteraard nog gezellig even na te borrelen en tijdens ons gesprek kwam ik erachter dat Laura als Docent Wiskunde werkzaam is. Ik was op dat moment nog volledig werkzaam als Procesmanager bij een bank, maar omdat ik daar niet helemaal op mijn plek zat, was ik al jaren aan het heroverwegen of ik niet beter iets anders kon gaan doen. Om een heel lang verhaal heel kort te maken. Inmiddels ben ik bezig met een omscholing om zelf als Docent Wiskunde voor de klas te gaan staan. Bedankt nog Laura, dat ik een dagje op je school mocht meekijken. En zo zie je maar: Tennis is niet alleen een hele leuke sport, maar ook een hele sociale sport!

Bij deze geef ik het Racket dus door aan Laura Nägele-Janssen. Ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal en we spreken snel weer af om een potje te tennissen!