Clubkampioenschappen tennis en padel 2023

Van 12 tot en met 26 maart vond de editie ‘nieuwe stijl’ plaats van onze clubkampioenschappen plaats.

We hebben geëxperimenteerd met alle onderdelen tegelijkertijd in plaats van dat de dubbels in het najaar gespeeld werden. Dit resulteerde in ruim 230 enthousiaste deelnemers!

Voor de tweede maal werd eveneens het clubkampioenschap padel georganiseerd. Waar padel het afgelopen najaar enkel in het weekend werd gepland, was het ditmaal een volledig onderdeel van het toernooi. Hoewel het een uitdaging was om het planningstechnisch rond te krijgen met slechts 2 padelbanen is het toch gelukt om alle categorieën in poules te laten spelen.

Op vrijdag was het tijd voor de Hollandse Avond! Tijdens deze avond werd traditiegetrouw de muziekbingo gespeeld en was daarna het optreden van Marvin de Geest. Helaas moest Marvin wegens stemproblemen zijn gezang vroegtijdig staken (maar niet getreurd, volgend jaar komt hij het nog eens dunnetjes over doen). Dit mocht de sfeer geenszins drukken, het werd een ouderwets gezellige, drukke avond, waarbij de ene hit de andere opvolgde en de tafels al snel opzij werden geschoven.

Als commissie vonden wij het een gezellig en sportief toernooi! Het is wat ons betreft in deze vorm zeker voor herhaling vatbaar. Behalve de grote hoeveelheid neerslag die over ons neerdaalde, met name op de finaledag. Wij kijken alweer uit naar de volgende editie! Mocht je nog tips of tops hebben, dan horen wij dat graag. Benader of spreek één van ons aan en laat het ons weten.

Dank aan de ‘collega’ commissies (bar, park, jeugd, sponsor) binnen onze vereniging en natuurlijk al onze sponsoren. In het bijzonder Specialty Store Nijmegen -niet alleen vanwege de geleverde paraplu’s-  en wijnhandel de Halve Morgen. Dankzij jullie konden we deze sportieve weken nét dat beetje extra meegeven.

Sportieve groet van de CK- commissie,
Anne, Maud, Maxime, Helma, Minggus, Roger, Joris, Appie, Niels