Eerste teams in nieuwe kleding gestoken

Dit competitieseizoen zijn twee teams van ETV De Helster in het nieuw gestoken door kledingfabrikant Indian Maharadja en Snelders Sport uit Elst.

Beide teams dragen bij de wedstrijden onze clubkleuren met daarbij een trainingspak. Het Heren 1 team speelt op zaterdag in de Hoofdklasse. Zij spelen op 11 mei en 25 mei om 13 uur hun thuiswedstrijden. Het eerste Mix-team speelt ’s zondags hun thuiswedstrijden in de derde klasse. Zij spelen op  12 mei en 20 mei telkens om 9:00 uur hun thuiswedstrijden. Kom gerust eens kijken op het tennispark, het paviljoen is geopend en zo kun je terwijl je kijkt van een consumptie genieten.

Mocht je nog belangstelling hebben voor de kleding: het aanbod met korting geldt nog steeds. Zie de folders bij de paspop in het paviljoen of ga bij Snelders Sport kijken.

Het 1e mix team: vlnr: Eva Bouwmeester, Lisanne Dasselaar, Renske Cruijssen, Sponsor Richard Snelders, Britte Cruijssen, Julien de Vries, Lucas van der Weiden en Jard Blokzijl. Yannick Frijters ontbreekt op de foto.

Heren 1 met sponsor: vlnr: Ruud Buiten, Tim Sampers, Sponsor Richard Snelders, Stefan Nab en Sven Heevel. Harold van de Sand ontbreekt op de foto

Sven Heevel

Eva Bouwmeester.

 

Foto’s: Johan Rasing