ETV Clubkampioenen Senioren 2024 Tennis en Padel zijn bekend!

De clubkampioenen 2024 zijn bekend. Zij mogen zich weer een jaar lang kampioen in hun categorie noemen en pronken met de eer ☺!

De Finales

Met name de finaledag was zwaar voor de finalisten. Niet alleen mentaal (spanning), maar vooral ook fysiek. De weergoden waren ons niet goed gezind deze dag. Veel buien, harde wind en een wat lage temperatuur. Desondanks was de sfeer gezellig en het spel sportief. Dank en complimenten voor de barcommissie. Hulde!

 

‘De beste stuurlui…’

Als commissie doen wij ons best om voor iedereen een zo leuk mogelijk toernooi te organiseren en alles zo goed en eerlijk mogelijk te regelen. Soms lopen we tegen dingen aan waar we van tevoren niet voldoende over na hebben gedacht of niet hadden (kunnen) voorzien. Het is waardevol dat we hierop worden gewezen om issues te herstellen of een volgende keer (proberen) te vermijden.

De manier waarop teleurstelling en meningen daarover worden geventileerd kan soms echt anders. Het is mede een reden dat juist clubleden, die zich inzetten om dit met en voor elkaar te organiseren en faciliteren, (overwegen te) stoppen. Dit kan niet de bedoeling zijn. Onze uitnodiging is dan ook hier samen op te letten en elkaar daarop te wijzen en bij te helpen. Daarmee zeggen wij niet, dat issues niet besproken en benoemd mogen worden. Juist wel, ga met ons in dialoog en gezamenlijk kijken wat mogelijk is!

Laten we samen blijven bouwen aan een bruisende en gezellige club, waar iedereen zich welkom voelt en waar activiteiten kunnen rekenen op vele vrijwillig initiatie nemende clubleden én vele enthousiaste deelnemers. Samen maken we onze vereniging tot een plek waar sportiviteit, gezelligheid en balplezier hand in hand gaan.

 

Trots

Graag sluiten we dit stukje af met iets wat ons blij en trots maakt, namelijk de deelname van G-tennis én senioren 70+. Heel leuk dat we op die manier een groot deel van onze vereniging kunnen betrekken bij de clubkampioenschappen en dat er animo is om dit mede te organiseren.

Aan alle deelnemers, bedankt voor jullie deelname en bedankt voor de gezelligheid die ruimschoots aanwezig was en gelukkig de overhand had. Aan alle overige leden, hopelijk tot volgend jaar.     .

Met sportieve groet,

De CK-commissie.

P.S. We zijn op zoek naar nieuwe commissieleden. Lijkt het je leuk om binnen onze mooie vereniging te helpen de clubkampioenschappen te organiseren, stuur een email naar ck@etvdehelser.nl of spreek ons aan. We kijken uit naar je komst!