Het Racket: Odie Snijder

Als eerste, Ronny bedankt dat je het Racket aan mij hebt doorgegeven. Mijn naam is Odie Snijder en ik woon samen met mijn man Mark en onze drie kinderen: Liselot, Annemijn en Melle, in het altijd gezellige Elst.

Voordat wij in Elst kwamen wonen, hebben wij tijdens onze studie in Amsterdam gewoond. Na de studie zijn we zeven maanden op wereldreis geweest. Eenmaal weer terug op Nederlandse bodem zijn we in Voorburg gaan wonen. Hierna hebben we de stap naar Mijdrecht gemaakt en na heel Nederland te hebben gezien, zijn we in Elst terecht gekomen. Hier wonen we nu sinds 2004.

Ik ben eigenlijk heel vaak bij De Helster te vinden. Alleen dan niet op de tennisbaan, maar in het zwembad. Ik werk daar nu zo’n 16 jaar als badjuf. Ik heb al een hoop kindjes uit Elst leren zwemmen.

Ooit ben ik met tennissen begonnen in Uithoorn, maar vanwege verhuizingen, blessures en zwangerschappen, heb ik een tijdje niet getennist. Drie jaar geleden ben ik toch weer begonnen met lessen. Dat was ook wel weer nodig 😉En oh, wat vind ik het leuk!

Elke donderdagavond lessen en soms daarna nog door met de dames van de lesgroep. Dit jaar heb ik voor de tweede keer meegedaan met de voorjaarscompetitie op vrijdagavond. De baan met winst aflopen is echt leuk, maar als we een wedstrijd verloren hebben, maakt de gezelligheid met het team een hoop goed!

Dit jaar help ik mee met het organiseren van de Elster 40+ toernooi. Doe jij al mee?

Ik geef het Racket door aan Karlijn Teunissen!