Marleen Brockötter

Het racket: Marleen Brockötter

Een paar weken voor het verschijnen van de laatste balans vertelde Johan dat hij binnenkort een verrassing voor mij had. Zo nieuwsgierig als ik ben had ik me van alles bedacht wat het eventueel zou kunnen zijn, maar aan de balans had ik geen moment gedacht. Bedankt Johan, het was zeker een verrassing…

Mijn naam is Marleen Brockotter. Samenwonend met Martijn en moeder van 2 jongens, Luca en Vigo. Ik ben geboren en getogen in het gezellige Winterswijk. Na jaren in Arnhem te hebben gewoond zullen we volgende maand neerstrijken in Elst. Als deze balans verschijnt, zijn we waarschijnlijk druk aan het klussen in onze nieuwe woning.

Bij de ETV ben ik vaak te vinden. De donderdag is mijn vaste trainingsavond met de meiden. Dit zijn Karin, Ingrid, Margot, Annemarie, Annette, Frederike en Janien. Ze knijpen m nu toch allemaal wel een beetje, want aan wie gaat hun benjamin “het racket” overdragen?

Na jaren gezellig in een damesteam op de vrijdagavond te hebben gespeeld zullen we in het najaar gaan mixen in een team met z’n tienen op de zaterdag. Dit belooft veel fanatisme op en naast de baan…

Verder ben ik actief als voorzitter van de JSC bij de ETV. Daardoor ben ik ook vaak op de club te vinden rondom diverse jeugdactiviteiten. Het is een leuke, gezellige commissie. Echter kunnen we nog extra mensen gebruiken! Dus ook hierbij, mocht je zin hebben om (af en toe) te helpen bij de organisatie van events, toernooien of alleen op de dag zelf aanwezig zijn om bij te staan, schroom dan niet om me aan te spreken en te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Naast het tennissen ben ik vooral een echt familiemens die er gek op is om leuke dingen met gezin te ondernemen. Ga ik graag uit eten of gezellig een drankje drinken met vrienden.

Om dit allemaal te kunnen doen, werk ik 4 dagen in de week bij Hylas. Daar houd ik me vooral bezig met het debiteurenbeheer in de breedste zin van het woord. Communicatie, facturatie, prijslijsten enz. Een veelzijdige functie die vanwege de afwisseling erg goed bij me past.

De grote vraag is nu natuurlijk, wie wordt de volgende… Bij deze draag ik het racket over aan mijn dubbelpartner tijdens toernooien, Helma Winkelhorst. Succes Helma! J