Dubbel zoveel lol, dubbel zoveel kampioenen

Dubbel zo veel lol en dubbel zo veel kampioenen!

De Clubkampioenschappen Jeugd Dubbel vanaf 11 jaar zijn weer gespeeld! Het was even spannend zo vlak na de vakantie… Hoeveel aanmeldingen krijgen we binnen? Dat kwam gelukkig helemaal goed. Vanaf 6 tot 12 september konden we genieten van een mooi jeugd dubbelkampioenschap met 46 tennissterren!

Zondag en doordeweeks vonden de poulewedstrijden plaats en zaterdag 12 september de finales. Mooie overwinningen, blijdschap, teleurstelling, lange tie-breaks, blessures, een heeeele zware regenbui, sappige appeltjes en lekkere snacks, briljante volleys, een zonnetje, schitterende aces, hoge ballen over het hek, thrillers van 3-setters, een heuse schwalbe, snoeiharde smashes en een trouwe schare supporters…

Alles wat een kampioenschap mooi maakt, passeerde de revue. Bekers waren er voor alle kampioenen, de nummers 1 en in de categorieën met 4 of meer koppels ook voor de nummers 2. Op de groepsfoto zien jullie alle finalisten die op zondag in de diverse categorieën uitkwamen. Op de website vinden jullie nog meer foto’s.

Bijzonder moment was ook de finale speech van Tim Bekker, zesvoudig (!) dubbel Jeugd Clubkampioen die samen met Wouter van Dullemen ook dit jaar de beker pakte. Veel succes bij de senioren Tim!

Volgend jaar weer!

Houden jullie allemaal de kalender in de gaten voor de Clubkampioenschappen Jeugd Enkel? Deze worden altijd in het voorjaar voorafgaand aan de voorjaarscompetitie georganiseerd. Iedereen kan meedoen, ook als je niet durft! We hopen dat jullie allemaal inschrijven!

Winnaars jeugd dubbel 2015:

JD 11-14 jaar
  1. Pepijn Hartgring en Harmen Verhoeven
  2. Floris Emmer en Siebe Poorts
MD 11-14 jaar cat A
  1. Britte Cruijsen en Rinske Verhart
  2. Laura Troostwijk en Noor Zwartscholten MD 11-14 jaar cat B 1. Kim van Dijk en Dani Peters 2. Kaylee Cornelissen en Sara Mulders JD 14-17 jaar cat B 1. Sil Duckers en Tom Verhart 2. Jurriaan van Lookeren Campagne en Max Zwijnenburg JD 14-17 jaar cat A 1. Tim Bekker en Wouter van Dullemen 2. Jack Auwens en Sam Peters

Alles in de mix!

Zaterdag 5 september, dag van de Clubkampioenschappen jeugd dubbel mix. De mix! Altijd een bijzondere toernooidag. Spelen de jongens nou altijd zo voorkomend en beheerst of zijn er andere invloeden? In drie categorieën kwamen er mooie wedstrijden op de baan en kwam het tot spetterende finales met het volgende resultaat:

Winnaars Clubkampioenschappen 2015 jeugd dubbel mix:

 GD 11-14 jaar A 1. Pepijn Hartgring en Meike ten Dolle 2. Jasper Kadijk en Britte Cruijsen GD 14-17 jr. cat. B 1. Jurriaan van Lookeren Campagne en Nine Groeneveld 2. Sil Duckers en Rinske Verhart GD 14-17 jr. cat. A 1. Tim Bekker en Renske Cruijsen 2. Thomas Turner en Laure Jansen.