Najaarscompetitie van start

Deze week is de KNLTB najaarscompetitie weer van start gegaan. De jeugd GROEN (10 t/m 12 jr) speelt op de woensdag. Dit jaar hebben we helaas “maar” 1 team kunnen opstellen (GROEN 1), omdat er te weinig aanmeldingen waren voor nog meer teams. Vorig najaar hadden we nog 3 teams GROEN en in het voorjaar 2 teams.

Veel kinderen zijn echter vanuit GROEN doorgestroomd naar de zondag jeugd competitie (GEEL) en kinderen die in het voorjaar nog speelden, gaan vanaf september naar de middelbare school waardoor ze niet meer op woensdag kunnen spelen. We hopen vanaf het voorjaar weer meer kinderen in GROEN te kunnen laten spelen. Dit zijn vooral kinderen die doorstromen vanuit de Worldtour ORANJE.

Op de zondag (GEEL) hebben we dit najaar juist heel veel teams. Vorig jaar najaar waren het er 7, nu zijn het er 10! Zo’n 50 jeugdleden doen mee aan deze competitie. Van de 10 teams spelen er 7 in de categorie t/m 17 jaar en 3 in de categorie t/m 14 jaar. Er zijn zowel jongens (4), meisjes (2) als ook gemengde (4) teams.

Ik wens alle spelers veel succes en bovenal veel plezier bij de wedstrijden!
Fedor Dullaert (VCL-jeugd)