Mini-racket met Kee

Ik ben Kee, ik ben 11 jaar oud en woon al mijn hele leven in Elst samen met mijn vader, moeder, broertje en zusje.

Hoe lang tennis je al? Ik tennis nu ongeveer 5 jaar. Ik ben begonnen bij de mini school in de Helster, na een paar proeflessen van Sjors Sportief. Ik ging toen mee met een vriendin, zij ging uiteindelijk volleyballen en ik ging tennis spelen.

Speel je competitie? Ja, binnenkort ga ik weer competitie spelen. In groen 1 samen met Vera, Isa, Joëlle en Eva.

Waarom heb je gekozen voor tennis? Ik ben met een vriendin meegegaan naar een proefles, dat vond ik zo leuk dat ik op tennis ging.

Heb je nog meer hobby’s naast tennis? Ik zit op moderne dans en hou ook van sieraden maken. Ik spreek vaak af met vrienden en familie.

Wat vind je het leukste op school? Op school vind ik spelling en rekenen het leukst om te doen. De gymlessen zijn meestal ook erg leuk, de groepslessen zijn altijd het leukst!

Wat vind je het leukste aan tennis? Ik vind het leuk om tijdens de training wedstrijdjes te spelen en de spelletjes tussendoor vind ik ook leuk.

En het minst leuk of moeilijkst? Ik vind het niet leuk als kinderen oneerlijk spelen.

Wie is je (tennis)held of grote voorbeeld en waarom? Ik heb geen echte voorkeur voor een tennisser.

Heb je tennisles en wie is dan je trainer? Ik tennis een keer in de week op woensdag bij Sven. Eerder heb ik ook weleens bij David getraind.

Wat is je lievelingseten? Het liefst eet ik burritos en koude wrap met zalm of kip vind ik ook heerlijk!

Wat is je favoriete vakantieland? Ik ben twee keer op vakantie geweest naar Mallorca, Spanje is tot nu toe mijn favoriete land, maar ik heb ook zin om naar Griekenland te gaan misschien wordt dat wel mijn nieuwe favoriete vakantieland.

Wat wil je later worden? Dat weet ik nu nog niet, ik ga nu van groep acht naar de middelbare school dus ik heb gelukkig nog genoeg tijd om erover na te denken.

Wil je nog wat zeggen tegen de leden van ETV de Helster? Ik wens iedereen veel tennisplezier en wie weet zie ik je wel op de tennisbaan.