Korting bij Stuart Carcare voor leden!

Welkom bij Stuart Carcare.

Sinds 2004 de auto wasstraat en auto reinigingsbedrijf in de gemeente Overbetuwe en omgeving. Voorheen onder de naam Carwash Center Elst en Car Cleaning Elst een modern, allround service gericht bedrijf voor uw auto.

Onze service gaat veel verder dan het autowassen in onze wasstraat of het tanken bij ons tankstation. Wij onderscheiden ons door kwaliteit, service en persoonlijk contact. Of u nu komt autowassen, tanken, verhuur, voor het poetsen van u auto, de wasbox of producten.

Wij willen graag onze kennis en ruime ervaring delen en laten zien. Dit kan in onze 30m lange wasstraat waar wij altijd handmatig voorwassen, onze 4 wasboxen waar u ruime keuze uit programma’s heeft, onze winkel met een ruim aanbod auto reinigingsproducten of onze car cleaning en detailing studio waar wij uw auto nog mooier dan nieuw maken.

Omdat wij sponsor zijn van ETV de Helster willen wij voor de leden ook iets doen. Wij hebben daarom een aantal voordelen gemaakt in de vorm van korting in onze wasstraat, winkel en autopoets service. Wij geven namelijk op vertoon van uw ledenpas 15% korting! Maar wanneer u een waspas aanschaft of opwaardeert ter waarde van €100,- dan geven wij €25,- extra tegoed cadeau! Hiermee heeft u extra korting bij het wassen van uw auto maar het is tevens ook te gebruiken in onze wasboxen.

Wij hebben wat u zoekt: persoonlijke aandacht, service en advies.