De Jeugdsportcommissie

De Jeugdcommissie bestaat uit:

  • Bert Pik (voorzitter)
  • Coos van der Togt (coördinator Groen/Geel competitie, a.i.)
  • Bert Pik (coördinator Rood/Oranje competitie, a.i.)
  • Coördinator Toernooien (vacature)
  • Coördinator Overige activiteiten (vacature)

Verder hebben we altijd behoefte aan een team van vrijwilligers voor hand- en spandiensten op competitiespeeldagen, toernooien of activiteiten!

Wat doet de JSC?

De Jeugdsportcommissie (JSC) is er voor alle jeugdleden. Zij organiseert verschillende activiteiten met als doel zoveel mogelijk jeugdleden te laten tennissen. Je moet hierbij denken aan:

De clubkampioenschappen enkel en dubbel

De clubkampioenschappen enkel en dubbel worden in het voorjaar gespeeld. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kunnen we ook poules maken. De clubkampioenschappen zijn verplicht voor de selectiespelers. Deze wedstrijden hebben geen gevolgen voor je rating.

De voor- en najaarscompetitie inclusief een informatie avond voor de ouders/ jeugdleden

Op een doordeweekse avond (najaar) voorafgaand aan de voorjaarscompetitie worden de ouders c.q. de oudere jeugdleden uitgenodigd. Op deze avond wordt de nodige informatie gegeven en worden een aantal zaken geregeld. Je moet hierbij denken aan: aanstellen van een teamleider en het vervoer naar de andere verenigingen. De wedstrijden tijdens deze competitie tellen mee voor je rating.

Mini-MAXI Toernooi

Dit toernooi vindt meestal 1 keer per jaar plaats. Je hebt dan de mogelijkheid samen met een senior (opa/oma, buurman/buurvrouw, vader/moeder, een goede kennis) tegen anderen te spelen. De senior hoeft geen lid te zijn van onze club. Het gaat hier dus om het tennisplezier.

Verder ondersteunt de JSC bij het Tenniskidsprogramma.

Alle activiteiten kun je vinden op de website onder: “Activiteiten Jeugd“. Daar lees je alle informatie over activiteiten die plaats hebben gevonden (inclusief foto’s) of die nog plaats moeten vinden. Je kunt hier ook de inschrijfformulieren voor activiteiten vinden.

Belangrijke mededelingen en herinneringen aan een inschrijftermijn voor bepaalde activiteiten worden ook verspreid via de “berichtenservice”. Als je hier (gratis) lid van wilt worden, meld je dan aan via de website (rechts onderaan op de homepage).

Mocht je nog vragen hebben of goede ideeën laat ze ons dan weten via: jeugd@etvdehelster.nl