Verslag Feestdag ETV Jeugd

Wat een geweldige Feestdag mochten we op zaterdag 17 juni  beleven.  Het programma was verdeeld over de verschillende Tenniskidskleuren waarbij voor iedere kleur een feestprogramma in elkaar was gezet.  

Op zaterdag 17 juni was er voor de ETV jeugdleden een speciale ‘Feestdag ETV Jeugd’ georganiseerd. Het programma was verdeeld over de verschillende Tenniskidskleuren waarbij voor iedere kleur een feestprogramma in elkaar was gezet.  

Rond 14.30 uur arriveerden de eerste spelers op het park en het enthousiasme bij de jongste jeugd in Rood, Oranje en Groen spatte er vanaf. Misschien ook wel omdat het luchtkussen van onze sponsor Bordbusters al klaar stond. Hier werd weer de hele dag volop gebruik van gemaakt. 

Na aanmelden van de aanwezige deelnemers werden de jeugdleden verdeeld in groepen en startten we met de eerste onderdelen. Groen had estafette-loop, vliegtuigjes bouwen, teamspel ballen werpen en dobbelsteen trainingsladder estafette op de banen 1 t/m 4. Rood en Oranje starten op de banen 5 t/m 8 met estafette-loop, Maya de Bij-bowling, teamspel ballen werpen en de bingo ballenbak.

Het was prachtig weer en door de volle zon ook erg warm. Voldoende drinken was dan ook nodig om met tussenpozen een beetje af te koelen in het clubhuis. Door de club was de ranja- en watertap weer netjes verzorgd. Ook een ijsje mocht tijdens zo’n mooie zomerse dag niet ontbreken. 

Na een korte pauze was er voor alle groepen een speurtocht op het tennispark waar de tenniskids langs alle, voor de jeugd interessante plekken op onze club kwamen. Zoals de tennismuur, de tafeltennistafel en de prachtige collage in het clubhuis die gemaakt is ter ere van het jubileumfeest voor de jeugd van vorig jaar tijdens het 50 jarig bestaan van ETV de Helster.

De activiteiten voor Rood en Oranje zaten er bijna op en het was inmiddels tijd voor een feestmaaltijd. Heerlijke frietjes met snacks werden geserveerd door onze baliemedewerksters. Nadat het eten achter de kiezen zat en alles weer netjes opgeruimd was, werd overgegaan tot de prijsuitreiking van het winnende team van de middagactiviteiten. Dit werd nog spannender gemaakt doordat er nog prijzen vielen te winnen met een tennisballen-loterij. Rood en Oranje waren daarmee door hun programma heen en gingen met vrolijke gezichten weer naar huis.

Ondertussen was Groen aangeschoven voor de frietjes en werd ook voor hen het winnende team van de middagactiviteiten bekendgemaakt. Intussen kwamen de deelnemers van Geel (Jeugd 11-14 en 13-17 jaar) zich aanmelden om vervolgens te starten met het feestdiner. Voor alle deelnemers in Groen en Geel was er na het eten een gezellige muziekbingo waarbij ze leuke prijzen konden winnen. Er werd door de meeste jeugdleden volop meegezongen met de Top 50 liedjes of misschien nog wel harder met K3, de Snollebollekes en Snappie de kleine krokodil… 

Na de muziekbingo zat het programma voor Groen erop en konden ze nagenietend van de leuke dag weer naar huis. Voor Geel ging het avondprogramma door met tennis partijtjes waarbij muziek niet mocht ontbreken. Daarnaast werden diverse balspellen verzorgd door de trainer Maikel. Tussendoor kon er nog worden genoten van een lekker drankje op het terras. Tegen schemerdonker zat de Feestdag er weer op en konden we terugkijken op een geslaagde dag. Hopelijk is iedereen er volgend jaar weer bij.

Namens de organisatie willen we bij deze nogmaals iedereen bedanken die door zijn/haar bijdrage aan deze dag ervoor heeft gezorgd dat het weer een succesvolle activiteit is geworden voor onze jeugdleden.