De banen

In totaal beschikt de vereniging over 13 kunstgrasbanen. Deze maken het mogelijk om het hele jaar door uw favoriete sport te beoefenen. Gekozen is voor kunstgras vanwege de positieve eigenschappen: spelersvriendelijkheid, onderhoud, lange levensduur, balstuitgedrag en de allweather-karakteristiek. De komst van ‘t kunstgras heeft een zeer positieve bijdrage geleverd aan de toenemende belangstelling voor onze vereniging. Dit is te merken aan de gezellig drukke bezetting van de banen, zowel overdag als ‘s-avonds.
In juni 2007 is het park uitgebreid met nog eens 3 kunstgrasbanen zodat het totaal nu op 14 komt.
In december 2013 zijn twee minibaantjes aangelegd achter baan 5.
In voorjaar 2022 is baan 9 opgeofferd voor 2 padelbanen.

Ons park is klaar voor vele jaren tennis en padel

Luchtfoto van het tenniscomplex (helaas nog geen actuele)

luchtfoto

Het paviljoen

Sinds 1996 beschikte ETV “de Helster” reeds over een paviljoen met moderne kleedruimtes, douches en toiletten welke aan de eisen van deze tijd voldoen. In 2006 is een uitbreiding gerealiseerd waarbij de club nu de beschikking heeft over een aparte vergaderkamer met ruimere opbergfaciliteiten, voorraadruimtes en een bijzonder fraaie bar. Deze gezellige bar en de zitgroepjes in de serre maken het mogelijk om de wedstrijd nog eens eventjes door te nemen. De schuifdeuren maken een naadloze overgang naar het zonnige terras mogelijk vanwaar men een prachtig zicht op de banen heeft.

Paviljoen

In juli 2011 heeft het paviljoen een facelift gekregen! De ruimte is nu voorzien van een mooie zithoek met kleurrijke banken. Het overige meubilair is van sfeervol donker hout en bestaat uit nieuwe zitjes in zowel hoge als lage uitvoering. Voor wie meer wil zien, kom eens kijken op de club !

In het voorjaar van 2017 zijn de toiletten en de kleedruimtes onder handen genomen en aangepast aan de eisen van deze tijd.

In 2023 is de keuken verbouwd.

Gevonden voorwerpen

Bent u iets vergeten of verloren op of rond het tennispark, geef het dan altijd even door aan de barmedewerkers. Wij bewaren alle gevonden voorwerpen en de barmedewerkers kunnen altijd kijken of uw eigendom is gevonden.