Het racket: Jos van Dillen

Tijdens het lezen van de vorige ‘Het racket’ las ik zeer onverwacht, in de laatste alinea bij het doorgeven van Het racket, mijn naam.

Mijn naam is Jos van Dillen en heb al een aantal jaren tennisles. En ja, de meeste lessen die ik heb gehad zijn verzorgd door Sven. 

Ik woon in Elst en ben – vanwege mijn operationele functie bij de Luchtverkeersleiding Nederland – sinds een half jaar met vervroegd pensioen. Met pensioen gaan was wel even wennen, maar nu ik de balans redelijk heb gevonden, wil ik me ook meer laten zien op de tennisbaan en niet alleen voor de training. 

Ik ben begonnen door als reserve klaar te staan voor twee tennisgroepen. ETV de Helster is een hele mooie vereniging waarbij ik het totale aanbod als zeer leuk ervaar, de lessen, het recreatief tennissen en zeker ook de gezelligheid bij de bar in het paviljoen.

Sven, bedankt voor het doorgeven van Het racket. Ik hoop nog jaren instructie van jou te mogen krijgen.  Het racket wil ik graag doorgeven aan Lianne Bodenstaff. Van alle tennislesgroepen waarbij ik ingedeeld was, was tot nu toe de groep met o.a. Lianne wel één van de gezelligste.